Čin prvi – Šifra: Prvi put

Njoj je 20, još uvek je nevina i konačno je našla onog pravog. Pravog u smislu pravog momka, da ne bude zabune. On je dosta iskusniji od nje, i pri tom zna da bi joj bio prvi. Ona se plaši da će delovati neiskusno.

Draga moja, čemu sve to? Mislim, čemu to cimanje? Ako si sigurna da želiš to da uradiš sa njim, i pri tom on zna sve, čemu cimanje? Ako je toliko iskusan kao što kažeš (ne zaboravi pravilo broja 3) znaće on šta i kako treba da radi. Ti se samo opusti i prepusti, i uživaj. Prepusti se svojim instinktima i željama, i ne obuzdavaj se. Možda bi trebalo da ga pustiš da vodi, bar na početku. Ipak je tu on “učitelj”. Opusti se, i uživaj, i gledaj da zadovoljiš i sebe i njega. To ne znači da radiš nešto što ne želiš, već da nađeš ono što odgovara oboma. Slušaj svoje i njegovo telo, videćeš šta kome od vas prija. I još jednom – opusti se! Tako lako. Uživaj!!! P.S. Snimke ne kači na net!

Čin drugi – Šifra: Mnogo puta

Ona je slobodna, on je veren već dve godine. Jednom se zanela i spavala sa njim. Drugi put se opet zanela. Posle desetog je prestala da razmišlja zašto to radi. Nije zaljubljena u njega i ne želi da bude u vezi sa njim. Ali lepo joj je. Zabavan je, imaju ista interesovanja, smisao za humor. Viđaju se često, čuju se svakodnevno. Njegovi drugovi znaju za nju, njene drugarice znaju za njega. Ne kriju se. Kada bi neko gledao sa strane pomislio bi da su u veoma stabilnoj vezi. On dolazi kod nje, provodi dan, spremi ručak, prespava. A onda je njoj sinulo da se zaljubila. Ne u njega. Ipak, prošlo je dovoljno vremena da je on nekako shvatio njihovu “vezu” kao nešto što se neće skoro okončati. Ona sada sedi na dve stolice, polako kapira šta je radila sve ovo vreme i pita se, koliko loše treba da se oseća?!

Zbog čega se osećaš loše? Zato što on vara verenicu sa tobom? Ili zato što znaš da je veren, a u nekoj vrsti veze si sa njim? Ili zato što si se zaljubila u drugog? Ili zato što sediš na dve stolice? Ako je sve to tebi ok i lepo, nema razloga da se osećaš loše. E sad, da se ne bi osećala loše u budućnosti, prati sledeći recept. Staneš sa strane i počneš da posmatraš sve muškim očima. Dakle, bez komplikovanja i što prostije. To uradiš da bi stekla realnu sliku stvari. Kada znaš na čemu si, figurativno rečeno, staviš prst na čelo i razmisliš i shvatiš šta želiš. Ili bolje rečeno, koga od njih dvojice želiš. A onda hirurškom preciznošću ovog koga ne želiš odstraniš iz svog života. Ili makar prestaneš sa njim da provodiš vreme na bilo koji način sem drugarskog. A možda je i to previše. Koliko god da surovo deluje, ovo ti je prevencija. Bolje sprečiti nego lečiti. Pre ili kasnije neko od njih će saznati za onog drugog. A onda ćeš se osećati loše. Ovako je lakše i manje bolno. Takođe, možeš i da im kažeš istinu. Ili makar jednom od njih dvojice. Ko zna, možda i ne bude tako burno. Ali, to ti znaš bolje od mene.

Ne, adresu nismo menjali, i dalje je drlovemaker@wannabemagazine.com. Čujemo se!

Vaš,

dr LoveMaker

Comments