Ove nedelje pričamo o letnjim ljubavima. Kako je leto pri kraju, neke ljubavi se rađaju, neke prestaju, pa ćemo danas malo o njima.

Čin prvi – Šifra: Ljubav preko Facebook-a

 

Njih dvoje se čuju stalno preko Facebook-a, i sve je kul, ali nikako da se vide, iako izlaze na ista mesta. Pored toga, on je više nego zauzet. A kaže da ne želi da se vezuje pre jeseni. Takođe, prođe po više dana da se ne javi.

 

Draga moja, sagledaću prvo pozitivnu, a onda i negativnu varijantu. Pozitivna je ta da je sve što je rekao tačno. To povlači sa sobom da on stvarno nema vremena, da ne izlazi jer je umoran, da odmara od svega pa zbog toga nije online na Facebook-u. Takođe, to znači i da nema kada da živi od tolikih obaveza koje je sebi navukao na vrat. I ukoliko sve bude kako treba, naći će vremena uskoro za tebe. I to bi bilo super. Mada, najčešće ovo ne može biti istina, iz prostog razloga što ukoliko on želi da se vidite, naći će sat vremena, ako ne može više od toga, da se vidi sa tobom. I nije potrebno da prođe celo leto ili nekoliko meseci kako bi on to uradio. Tako da mislim da je ovde u pitanju druga varijanta, a to je da on krije nešto od tebe, ili da nije baš potpuno iskren sa tobom. Naime, ukoliko ne želi da se vezuje pre određenog datuma, to obično znači da je zauzet nečim ili nekim do tog datuma. Kako je to u tvom slučaju kraj leta, biću slobodan da pretpostavim da je u pitanju veza sa nekom drugom devojkom koja neće biti tu nakon leta. Ili možda ima više opcija, pa ne može da postigne sve, i onda mu je potrebno nekoliko dana kako bi se završila “rotacija“ i krug opet došao na tebe. Činjenica da se retko javlja to potvrđuje, jer, zašto bi nekim danima bio tu, makar i virtuelno, a onda ga danima nema ni u stvarnom ni u virtuelnom svetu? To što ti je rekao da izlazi na ista mesta, a nikad ga nema tamo ne mora da znači da on stvarno izlazi tamo. Kako si i sama rekla, njegov brat je tamo, verovatno i neki od drugova, pa on ima utisak i mišljenje o tom mestu, tako da ne mora obavezno da izlazi tamo. Ovde ti je najbolje da napraviš malo istraživanje, i da vidiš na čemu si. Malo se raspitaj, teraj ga da ti da više detalja, samo pazi kako to radiš da ne ispadne da si policajac koji ga je priveo na informativni razgovor. Sa druge strane, ukoliko on ne može da se vidi sa tobom, vidi se ti sa njim. Samo isprati čuvenu “ako neće breg Muhamedu, Muhamed će bregu“ i predloži mu da ga sačekaš posle posla, ili posle treninga. Tako on neće morati da gubi svoje “dragoceno vreme“ jer ćeš ti doći njemu, a videćete se konačno. Da li ima nade, ima, ali nemoj da letiš kao muva bez glave, već realno razmotri situaciju, i probaj da saznaš što više informacija kako bi donela pravu odluku.

tumblr lqwxdvlRqV1r2aazho1 500 Dr LoveMaker: Letnje ljubavi
Comments