Dragana Janevski je veoma uspešna poslovna dama koja je uspela da nađe svoje “mesto pod suncem” i postane priznati stručnjak u oblasti odnosa s javnošću. Direktor je i vlasnik kompanije za PR i clipping u Skoplju, dok svoju ljubav prema ovom poslu savršeno uklapa sa svojom ljubavlju prema vinu “Tikveš” koje se nalazi u vlasništvu njene porodice. Osim toga što je jedna od najuspešnijih poslovnih dama na ovim prostorima, Dragana slovi i za pravu trendseterku, pa smo zato iskoristili priliku da sa njom porazgovaramo o njenom poslu, ljubavi prema vinu, ali i o modi i svim onim sitnicama koje njen život čine ispunjenijim. Uživajte!

WANNABE MAGAZINE: Ljudi iz poslovnog sveta Vas znaju kao veoma vrednu i uspešnu poslovnu damu. Mi bismo voleli da Vas malo bolje upoznamo i saznamo ko je zapravo Dragana Janevski?

DRAGANA JANEVSKI: Smatram sebe za izrazito emotivnu osobu, te me emocije često vode kroz život. Kažu da to nije pametno, ali ja nikada nisam želela da budem kao svi ostali. Veliki sam romantik i uživam u dobroj knjizi, starim filmovima i francuskim šansonama. Moj najveći životni uspeh je moj 15-godišnji sin Marko, koji mi je ujedno i najveći oslonac u životu. Pravdoljubiva sam i volim ljude koji šire pozitivnu energiju. Uz čašu vina i u društvu kreativnih ljudi, život zna da bude čaroban. Biti kreativan i komunikativan je moj imperativ te sam zato i odabrala PR, kao svoju profesiju.

dragana janevski intervju 1 Wannabe intervju: Dragana Janevski

Direktor ste i vlasnik agencije za PR i clipping u Skoplju, a pored toga ste deo porodice čije se ime “krije” iza fenomenalnih vina „Tikveš”. Kako je, u Vašem slučaju, došlo do spoja ove dve delatnosti?

DRAGANA JANEVSKI: Pre 13 godina, Ivo Laurenčić, jedan od rodonačelnika advertajzinga i PR-a na ovim prostorima, koji je ujedno bio i veliki prijatelj naše porodice, došao na ideju da otvorimo PR agenciju. Nažalost, Ivo više nije među nama, ali mi nastavljamo njegovu viziju i kreativni poriv koji je pomogao da “Image PR” bude jedna od najuspešnijih agencija za odnose s javnošću u Makedoniji. Uspešna priča između Image PR-a i “Tikveša” pokazuje da su prijateljstva u biznisu moguća obzirom da je “Tikveš” jedan od naših klijenata.

Comments