Draga gospodo, koliko puta ste bili u vezi sa pravom devojkom i držali je zagrljenu, a bez ikakve ideje šta biste lepo mogli da joj kažete? Da biste izbegli da se osramotite, pročitajte naredne redove i vidite šta to da kažete svojoj devojci.

“Tvoj osmeh može da popravi i najužasnije dane.”

Biti romantičan, u prevedenom kontekstu, znači obasipati je komplimentima. Pohvalite joj frizuru, budite očarani njenim očima i neka vas njen osmeh obori s nogu. Kada želite da joj popravite raspoloženje, počnite da pričate o njenoj lepoti i zagrliće vas i pre nego što očekujete!

slika14 Dragi momci, romantika je super!

Udeljujte joj komplimente što češće

“Prelepa si i bez šminke, baš takva kakva jesi.”

Svaka žena je lepa na svoj način. I, ne prija joj ništa više nego kad to čuje, naročito od njenog muškarca. Kada je sledeći put vidite, divite se njenom licu, gledajte je duboko u oči i celim srcem joj recite kako mislite da je prelepa.

slika21 Dragi momci, romantika je super!

Divite joj se kada god stignete

“Volim šta postajem kada sam s tobom.”

Malo je stvari koje mogu oraspoložiti devojku kao činjenica da zna da na vas utiče pozitivino. Recite joj da ste bolji zahvaljujući njoj.

slika31 Dragi momci, romantika je super!

Pokažite joj da vam je život kvalitetniji zahvaljujući njoj

“Ti si moja druga polovina/Dopunjuješ me/Ispunjavaš me”

Tom Kruz (Tom Cruise) je ovo izgovorio stidljivoj Rene Zelveger (Renne Zellweger), a sve žene sveta su u isto vreme odreagovale jednim aawww! Mada zvuči kao kliše, rečenica: “Ispunjavaš me” najsveobuhvatnija je i najljubavnija stvar koju možete da kažete ženi. Otopiće joj bes u sekundi i oprostiće vam sve što ste zgrešili.

slika41 Dragi momci, romantika je super!

Ako je istina, ljubav nije kliše

“Ti si moj saputnik, moja osoba od poverenja, moja ljubav i moj život.”

Jednostavno, a iskreno i uvek efikasno. Kada joj kažete da je sve što ste ikada mogli i da zamislite da ćete imati – najlepši je način kojim ćete postići da poveruje da je zaista volite.

slika51 Dragi momci, romantika je super!

Kupite je iskrenošću


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments