Zavirite li kojim slučajem u moj ormar shvatit ćete da je koloritan, a ja uvijek nekako završim u crnom. Čini se da je tako i kod većine.

Zašto se u crnoj osjećamo tako dobro? Crna je boja moći, hladna je, mistična i zavodljiva i kako god je nosili uvijek ćete bit in i u trendu, pratili modu ili ne, jer crna zapravo nikad nije ni napustila modne okvire, isto kao i dobre stare traperice.

Ovo su moja četiri prijedloga kako kombinirati crnu u raznim prigodama.

Ako volite crnu i nosite je često, neka vam bude udobno, al dajte cijeloj priči neki pečat. Dovoljan je i neobičan šešir, cool tenisice ili upečatljiv nakit.

for every day Dramatične odevne kombinacije

Kad srce kaže crno misli – nepogrešivo

Ako se odlučite za crnu i za posao, važno je da ostavite dojam profinjenosti, a lakirane platforme i masivan nakit su i više nego dovoljni.

job1 Dramatične odevne kombinacije

Oživite crnu kombinaciju upečatljivom ogrlicom

Za izlazak s njim ne morate pretjerivati, važno je da ostanete dosljedni sebi. S malom crnom haljinom i balerinkama nećete pogriješiti, nosite je uz decentne naušnice i koloritnu torbu mekane kože.

love Dramatične odevne kombinacije

Budite moderna Odri Hepbern

Za večernji izlazak ostavite dojam da ste se spremali pet minuta, a budite svejedno sexy. Uz crnu usku haljinu kombinirajte cipele na visoku petu, primjetan nakit i clutch i biti ćete i elegantni i sofisticirani.

party Dramatične odevne kombinacije

Istaknite svoje adute uskom haljinom i visokim potpeticama


Željka Kosanović – studentica mode i autorica bloga “Fashion ID”, voli “Elle” i “Vogue”, Alexandera McQueena, otok Lošinj, stare filmove i dobru knjigu, muziku, malu crnu haljinu, macarone, putovanja, jogu, “Seks i grad”, dobru poslasticu, kuhanje, voli preuređivat svoj stan, dat starim stvarima novo ruho, sanja da živi i radi u modnoj industriji u Parizu.

Comments