Ako ste mislili da svi oni Tinderi, Badui, Okkjupidi služe samo za ugovaranje seksa ili neuspešnih dejtova, kao uostalom i sve ostale društvene mreže, jer na svakoj mreži možete kontaktirati nekoga i davati nepristojne predloge, ili biti izloženi seksualnom uznemiravanju, u pravu ste. Ali biti u pravu, samo je jedna strana novčića, koji časkom može da se okrene. Pismo ili glava – zavisi ne samo od sreće, nego i od namere onoga ko novčić okreće. Evo primera:

Jedna devojka na Viskonsin – Medison univerzitetu iskoristila je Snepčet profil svog koledža da uđe u trag svom Romeu i to je postala glavna priča u školi i internatu, jer niko nije ostao ravnodušan i svi su pomogli ovom paru da se sretne i spoji. Naima, devojka je videla na koledžu u biblioteci slatkog momka, u koga se zaljubila na prvi pogled i koji je otišao, a da nisu uspostavili nikakav kontakt.

devojka1 Društvene mreže PODRŽAVAJU ljubav?

Šta biste vi uradili u njenom slučaju? Uzdisali, pričali drugaricama i nadali se da ćete ga opet sresti – što je dovoljno verovatno u kampusu univerziteta, veličine omanjeg grada. Ili prosto pokušali da zaboravite taj susret, jer ne verujete da postoji šansa da nekoga ponovo slučajno sretnete u velikom gradu, pa makar i svakodnevno visili u biblioteci. Većina ljudi bi tako reagovala i ništa ne bi preduzela.

Comments