Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

U organizaciji magazina Story, holandskog kanala 24kitchen i ambasade Kraljevine Holandije u Beogradu poznati holandski i svetski kuvar Rudolf Van Vin stigao je u Beograd. U čast njegovog dolaska u bašti ambasade Kraljevine Holandije organizovano je druženje. Prijatelji, poslovni partneri i mediji uživali su u društvu poznatog kuvara i njegovim kulinarskim specijalitetima.

Loran L. Stokvis ambasador Kraljevine Holandije dr Alexander Teutsch generalni direktor Adria Media Holding kompanije i Rudolf van Vin Druženje sa Rudolfom

Loran L. Stokvis, ambasador Kraljevine Holandije ,dr Alexander Teutsch, generalni direktor Adria Media Holding kompanije i Rudolf van Vin

Loran L. Stokvis, ambasador Kraljevine Holandije u Beogradu, sa velikim zadovoljstvom pozdravio je Rudolfa i zahvalio mu na spremnosti da pripremi zakusku.

Veliko nam je zadovoljstvo što baš u vreme proslave Kraljičinog dana u Holandiji možemo da ugostimo Rudolfa van Vina ovde u Holandskoj kući u Beogradu i tako prenesemo deo atmosfere i slavlja sa holandskih ulica. Posebno se radujem što će nam Rudolf ovom prilikom spremati Kraljičinu čorbu, naročito zato što je ovo poslednja prilika da je tako nazovemo. Naime, Holandija ce 30. aprila, umesto kraljice Beatriks koja će abdicirati, dobiti kralja.

Drago mi je i što ćemo danas uz druženje pokušati da ostvarimo nove poslovne veze i kontakte i možda još poboljšamo već dobru ekonomsku i saradnju u oblasti poljoprivrede izmedju Holandije i Srbije. ”

Pored ambasadora, Rudolfu je dobrodošlicu poželeo i dr Alexander Teutsch, generalni direktor Adria Media Holding kompanije kao glavni organizator njegovog dolaska u Beograd.

Rudolf van Vin Druženje sa Rudolfom

Poznata holandska i svetska kulinarska zvezda – Rudolf van Vin

Adria Media Serbia i magazin Story nastavljaju tradiciju dovođenja poznatih ličnosti u Beograd. Ovoga puta to je poznata holandska i svetska kulinarska zvezda – Rudolf van Vin .

Moram da izrazim veliko zadovljstvo što nam je Rudolf u gostima ponovo jer u Srbiji vlada veliko interesovanje za njegov rad. Rudolf dolazi ovog puta na poziv magazina Story, koji 28.aprila u soping centru Usce organizuje finale takmicenja “Poslasticarska groznica”. Kao član žirija, Rudolf će pomagati finalistima u dekorisanju torti i oceniti najbolje dekorisanu tortu zajedno sa poznatim glumicama i kulinarkama Vesnom Čipčić i Goricom Popović”, izjavio je dr Alexander Teutsch.

Milan i Katarina Gromilic Druženje sa Rudolfom

Milan i Katarina Gromilić

Suzana Mancic sa kcerkom Druženje sa Rudolfom

Suzana Mančić sa kćerkom

O Rudolfu van Vinu 

Rudolf je poznati holandski i svetski kuvar, o čemu govore mnogobrojne nagrade koje je dobio za svoj rad. U svojim emisijama se trudi da kuvanje predstavi na šarmantan i što jednostavniji način. Na kanalu 24kitchen možemo ga gledati u više emisija, kao što su Easy Cooking, Rudolph’s Bakery i druge.

Editors choice