#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Kompanija OmCafe, današnje jutro učinila je svim prisutnim damama nezaboravnim, vodivši ih na plovidbu Savom i Dunavom. Doručak uz srk omiljene kafe OmCafe bio je upotpunjen novim skečom koji su specijalno za ovu priliku pripremili glumci popularne emisije “Državni posao”. Nakon razbuđivanja ispunjenog humorom, ljubazni frizeri, šminkeri, maseri i manikiri obradovali su sve gošće tretmanima lepote i učinili  da se osećaju posebno u prelepoj atmosferi terase broda “Zlatno srce”.

Savremeni tempo života često ne dozvoljava da se posvetimo sebi, a posebno ne onim malim ženskim ritualima koji nam vraćaju osmeh na lice. Zbog toga, predstavnici kompanije OmCafe uspeli su u želji da poklone damama idealan početak radnog dana onako kako su oduvek želele.

MG 0684 “Državni posao” i mali ženski rituali na brodu “Zlatno srce” MG 0754 “Državni posao” i mali ženski rituali na brodu “Zlatno srce” MG 0779 “Državni posao” i mali ženski rituali na brodu “Zlatno srce” MG 0860 “Državni posao” i mali ženski rituali na brodu “Zlatno srce” MG 0922 “Državni posao” i mali ženski rituali na brodu “Zlatno srce” MG 0965 “Državni posao” i mali ženski rituali na brodu “Zlatno srce” MG 1040 “Državni posao” i mali ženski rituali na brodu “Zlatno srce”

Editors choice