Svaka žena jeste posebna na svoj način, ali kada je reč o malim ženskim problemima – sve smo iste! Da li se i vama ovo dešavalo?

Namažete svoj omiljeni sjaj, kad ono – napolju vetar. Treba li uopšte i pominjati da sva kosa, umesto da zavodljivo leti na pozadi, završi na vašim usnama?! Hm, nimalo seksi… Glupi vetar…

zene 1 Duhovite ilustracije koje će SVAKA žena razumeti

Svaka od nas želi zavodljive lokne i uspeće da istrpi da provede celu noć sa papilotnama na glavi, ali, nažalost, retko kad se ujutru probudimo sa takvom divnom frizurom kakvu smo očekivale. A možda je ipak bolje da odemo kod frizera?

zene 2 Duhovite ilustracije koje će SVAKA žena razumeti

Ono kad želimo da se našminkamo kao profesionalni šminkeri pa danima proučavamo YouTube tutorijale, pazarimo vrhunsku šminku i četkice za šminkanje da bi na kraju rezultat bio… Pa, da li je potrebno reći da izgledamo kao klovn? Pih, dođe nam da se više nikada ne šminkamo… Čak i od nanošenja pudera nas hvata panika!

zene 3 Duhovite ilustracije koje će SVAKA žena razumeti

Ako odustanemo od lokni pa se odlučimo da se ipak isfeniramo na ravno, ako nam je kosa neposlušna, lako se može desiti da svi dodaci za stilizovanje kose zapravo završe u našoj kosi. Umršeni. Nepomični. Šta, je l’ treba da se ošišamo?!

zene 4 Duhovite ilustracije koje će SVAKA žena razumeti
Comments