Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

“Volim te” ima mnogo značenja . Ove reči možete izgovoriti u očajanju, nastojeći da umilostivite, urazumite i prizovete voljenu osobu, koja vas zapostavlja, ponaša se grubo, ostavlja vas. “Volim te” traži odgovor, ponekad makar iz sažaljenja i stavlja vas u podređenu poziciju onog ko moli i čeka presudu.

Dve čarobne reči, o kojima je ovde reč, vraćaju vam moć i dostojanstvo – i štede vam dah koji vam je potreban za izgovaranje besmislenih tekstova, koji vas neće nikuda odvesti.

Znate koliko je frustrirajuće kad se nađete u položaju da vam on saopštava da još nije spreman da se obaveže, kad vam odlaže dogovor jasno vam stavljajući do znanja da niste prioritet u njegovim planovima, kad vam saopštava da mu je potrebno više prostora ili pauza u vezi. U svim ovim situacijama, i uopšte u svim situacijama kad se zbog onog što on hoće ili neće osećate uvređeno, povređeno, zapostavljeno, odbačeno, kad vam se plače ili besni i kad vam je potrebno da iz sebe izbacite lavinu osećanja, kojom možete spržiti svaki put njegovog povratka vama i vašoj vezi – nemojte to da uradite.

ljubav 1 Dve čarobne reči koje nisu volim te

Editors choice