Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Krunsko pravilo Facebook flerta:

Prvo slika. Na profilu. A onda albumi. Ne smarajte sa milion fotki iz kafića, sa plaže, iz teretane, to je samo vama simpatično. Dajte dvadesetak najboljih. Bacite mamac. Onda pošaljite stotinak frend rikvestova prijateljima vaših prijatelja čije vam se slike sviđaju. Pecajte. Čekajte. Kad broj prijatelja počne da raste po desetak dnevno, vreme je da sortirate ulov.

facebook love 21 3113 Dvoje se tako smuvalo

Sve te čari Facebook-a

Dno dna pravilo Facebook flerta:

Prvo će se upecati prostaci, psihopate i budale svih kategorija. Ne odustajte. Proćaskajte sa svima. Ako ne možete da tolerišete što su nepismeni, lascivni, budalasti i uobraženi, obrišite ih. I cenite iskustvo koje će vam omogućiti da odmah prepoznate start u kome ima potencijala, makar samo zato što ne koristi iste fraze (ćao, šta radiš; lepa si; kako bih te j. i sl.) kao njih 50 prethodno.

Pravilo logike muvanja na Facebook-u

Najlakše ćete se četujujući, razmenjujući poruke i linkove smuvati sa nekim koga ste negde videli ili već sreli, pa ste naknadno uspostavili Facebook kontakt. Isto tako, biće lako sa nekim sa kim stalno kontaktirate, pa ga negde upoznate i shvatite da vam je komunikacija neopterećena i zabavna, ista kao na fejsu.

Pravilo pameti muvanja na Facebook-u

Inteligencija u svemu pomaže. Fejs je zgodan jer vam omogućava da istaknete svoj lik i delo, onako kako želite. Ali što ste manje lik, a više pametni, šanse su vam veće – da vas zapazi neko ko će vam se sviđati, da smuvate nekog ko vam se sviđa.

Zakon muvanja na Facebook-u

Sloboda komunikacije u kojoj možete malo da razmislite pre nego što nešto otkucate, da njuškate po tuđim profilima i istražujete muzički ukus i ostala interesovanja onoga ko vas zanima, analizirate komentare i priključite se nekom kolektivnom zezanju je neprocenjiva. Dužni ste da je iskoristite u potpunosti. Učlanite se u sve grupe gde se okuplja vama zanimljiva ekipa, učestvujte u diskusijama, provocirajte, šalite se, tolerišite nadrndane odgovore. Ostanite otvoreni za komunikaciju, ne vređajte se, zabavljajte se. Zabacujte udicu, menjajte mamac, pecajte, menjajte lokacije, pecajte.

Mnogo više nego dvoje se tako smuvalo.

Izvor slike: http://www.freevector.com/facebook-love/


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice