Ne postoji osoba koja nema tajne, ali pojedini horoskopski znaci su im skloniji nego ostali. Danas sa vama delimo koji su to horoskopski znaci spremni da toliko vešto kriju svoje tajne da se sa njima sažive i na njima izgrade još jednu, paralelnu vezu. Bićete iznenađeni kad saznate da možda vaš najdraži znak i nije tako sladak kako se predstavljao, ali za neke ipak nećete biti iznenađeni jer se podrazumeva da su tajnoviti i mračni!

XOXO Koji to znakovi bi najpre vodili tajni život?

Devica

Device su poznate kao introverti u srcu koji većinu privatnih stvari drže u sebi. Poznato je i da Device znaju da budu vrlo tajnovite, ali se još uvek nije desilo da pređu granicu i da ugroze drugu stranu, odnosno, nisu tajnovite prema ljudima iz svog okruženja.

Nakon ovog kratkog opisa sigurno se pitate zašto je onda Devica na listu znakova koji bi se lako prilagodili tajnom životu. Odgovor je vrlo jednostavan – zato što jesu. Ali na koji način bi vodile svoj tajni život, otkrivamo u nastavku.

Devica nije znak koji je sklon prevarama i izdajama, zato od nje ne može da se očekuje da, recimo, ima paralelnu vezu i tajni život, ali od nje može da se očekuje da iz inata uradi određene stvari (počne da živi tajnim životom). Ako ste nekada izgubili Devicu kao prijatelja ili partnera, znate o čemu pričamo. Sposobne su da se kamufliraju i postanu potpuno neutralne, samim tim, sposobne su da zaštite sebe i sagrade zid oko svoje intime, zato će za vas taj život biti tajnovit jer nikada nećete moći da saznate informaciju o tome gde su i šta rade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ParisianVibe (@parisianvibe)

Vodolija

Svaka Vodolija ima svoju misterioznu stranu koju vešto krije od šire publike, neverovatno je kreativna i upravo ta kreativnost je dalje vodi do svih tajnih situacija koje sebi priređuje. Naravno, ona je, takođe, ljubitelj lepih tajni koje ne štete drugima.

Da li to onda znači da je raspoložena za tajna viđanja?

Da! Vodolije su majstori u skrivanju stvari, a naročito ako ih neko pita s kim to provode vreme. One su sklone tajnim vezama jer uživaju u stalnim izazovima sa kojima se takvi odnosi suočavaju, zato, ako odlučite da uplovite u tajnu stranu jedne Vodolije, budite sigurni da će vam za to biti potrebna hrabrost, ali nećete zažaliti!

Pročitajte i ovo: Numerologija za 2023. godinu – šta vam brojevi poručuju

Lav

Lavovi su poznati po samopouzdanju i želji da uvek budu u centru pažnje, ali to ne znači da nemaju svoje tajne. Oni se vode srcem i željni su drame, zbog toga uživaju da prave teorije zavere (na svoju štetu), a potom ljude ubeđuju da to nije istina. Od njih može da se očekuje da određene stvari skrivaju pod tepihom, ali znate i sami da od njih nikada nećete dobiti potvrdnu informaciju.

Blizanci

Verovatno niste iznenađeni jer se upravo Blizanci nalaze na ovoj listi, skloni su spletkama i često zbog njih upadaju u neprijatne situacije. Dobri su u prikrivanju istine i u organizaciji dvostrukog života. Oni su toliko vešti u organizovanju svojih tajni da ne bi bilo iznenađujuće da imaju sobu sa panoima na kojima razvijaju svoje planove.

Škorpija

Škorpije su rezervisane i veoma misteriozne, sklone tajnama i flertu. Sposobne su da vode i dvostruki i trostruki život. Potrebno im je svega nekoliko trenutaka da iz jedne uloge pređu u drugu, nemoguće ih je uhvatiti, a čak i da se desi da negde naprave propust, lako će vas preigrati. Škorpiju ni najbliži ljudi ne mogu da lociraju!

Rak

Rakovi su tihi i povučeni, ali ne dajte da vas to zavara jer su i više nego sposobni da vode dvostruki život. Njihove mračne tajne je nemoguće otkriti i nikada ne možete da znate šta im je na umu.

Pročitajte i ovo: Evo koji horoskopski znaci mogu da funkcionišu zajedno

Naslovna fotografija: instagram.com/vesnabozhich

Dragana Stojanović

Comments