*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Džordžija Mej Džeger zvezda novog Opel kalendara za 2017. godinu

Džordžija Mej Džeger zvezda novog Opel kalendara za 2017. godinu

Riselshajm. Aktuelna foto sesija za Opelov kalendar za 2017, nastavlja se tamo gde je uspešna produkcija stala: superzvezda Brajan Adams, fotografisao je Opel ADAM, a ikona među modnim dizajnerima, Karl Lagerfeld, ovekovečio je svoju „birman“ mačku Šupet (Choupette) i Opel Corsu. Sada, nakon „Corse, Karla i Šupet“, dolazi „Opelova čudesna zemlja snova“. To je naziv novog projekta u kojem se fotografska zvezda, Elen fon Unvert (Ellen von Unwerth), odlučuje za put kroz godišnja doba sa najatraktivnijim Opelovim modelima iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Oni su delili scenu na foto sesiji u Babelsberg filmskom studiju sa supermodelom, Džordžijom Mej Džeger (Georgia May Jagger), ćerkom čuvenog Mika Džegera (Mick Jagger) iz „Rolling Stonesa“ i top modela Džeri Hol (Jerry Hall), a tu je i „Grumpy Cat“, najpoznatija i najpopularnija mačka na svetu sa 8,7 miliona pratilaca na društvenoj mreži Facebook.

2017 Opel Calendar Grumpy Cat 302536 Džordžija Mej Džeger zvezda novog Opel kalendara za 2017. godinu

„Sa Džordžijom Mej Džeger i „Grumpy Cat“, imamo dve ikone u duhu vremena, koje igraju glavne role u „Opelovoj čudesnoj zemlji snova“. Sa Elen fon Unvert, imamo izuzetnu umetnicu iza fotoaparata, koja prezentuje ove modele, kao i naše Opelove modele, na veoma poseban način. Nakon „Corse, Karla i Šupet“, postavljamo fotografisanje čuvene mačke na jedan viši nivo“, kaže Tina Miler (Tina Müller), Opelova direktorica marketinga, u vezi sa fotografskom produkcijom u Babelsberg studiju.

2017 Opel Calendar Grumpy Cat 302540 Džordžija Mej Džeger zvezda novog Opel kalendara za 2017. godinu

Džordžija Mej Džeger, koja je već izazvala senzaciju sa kampanjama za H&M i Thomas Sabo sa svojim neverovatnim šarmom, uhvaćena je u „oko“ fotoaparata u sanjarskom i mističnom ambijentu. Za Džegerovu, Opelov kalendar za 2017. znači ponovni rad sa fotografskom zvezdom i bivšim modelom iz Nemačke, Elen fon Unvert, poznatom po njenom ponekad opuštenom ali intenzivnom i zanosnom stilu. Fon Unvert se upustila u putovanje kroz godišnja doba i čitav niz tema, gde su Opelova vozila harmonično ukomponovana sa supermodelima iz mačjeg i ljudskog sveta.

2017 Opel Calendar Grumpy Cat 302539 Džordžija Mej Džeger zvezda novog Opel kalendara za 2017. godinu

„Grumpy Cat“ (prgava mačka), pravog imena „Tardar Sauce“, prava je internet zvezda. Ovo je prvi put da će mačka sa džangrizavim izrazom lica učestvovati u kampanji nekog evropskog proizvođača automobila. Ova Amerikanka iz Arizone je uveliko poznata na globalnoj mreži. Pored Facebook stranice, takođe se pojavljuje u različitim video klipovima na YouTubeu, a našla se i u Madam Tiso muzeju voštanih figura.

Baš kao i u slučaju kalendara Brajana Adamsa i Karla Lagerfelda, i za „Opelovu čudesnu zemlju snova“ će biti organizovana pretpremijerna galerija. Dakle, fanovi Opela, Elen fon Unvert, Džordžije Mej Džeger i „Grumpy Cat“, mogu već sada da očekuju fascinantnu izložbu fotografija sa motivima iz kalendara i iza scene, početkom 2017. Svi umetnice, uključujući i „Grumpy Cat“, biće prisutne na izložbi.

Editors choice