Šta ćemo novo gledati na E! Entertainment-u saznali smo na jučerašnjem događaju u Ziri. Ovom prilikom govornici su bili: moderator Mina FU Smiljanić, modni dizajner Igor Todorović i Marketing manager, Emerging markets – Zoltan Stefko.

Zoltan Stefko Mina FU Smiljanic Igor Todorovic E! Entertainment: Šta ćemo gledati ove jeseni?

Novi šou programi koji će se od ove jeseni emitovati na E! televiziji obećavaju. U narednom periodu E! će svojoj publici predstaviti mnogo novih emisija, a među njima su i:

Stewarts & Hamiltons (nedeljom u 21h)

Holivudski “plemići” nastavljaju svoje avanture ovog meseca, a E! Entertainment Television vas vodi iza kulisa! Pogledajte i otkrijte šta se dešava nakon šetnje po crvenom tepihu ove slavne familije i zavirite u život modela i mlade majke Kimberli Stjuart, filantropistkinje Alane Stjuart i poznatog glumca Džordža Hamiltona.

e E! Entertainment: Šta ćemo gledati ove jeseni?

Fashion Police (sa Melisom Rivers)

Modni eksperti sa E! kanala Džulijana Rančić i Bred Goreski vraćaju se sa novom domaćicom, legendarnom Melisom Rivers. Oni će biti tu da komentarišu i ocenjuju modne promašaje kao i modne hitove na događajima kao što su: “The MTV Video Music Awards“, “New York Fashion Week“, “Primetime Emmy Awards“ i “American Music Awards“

Wags

Nova serija na E! kanalu vas uvodi u ekskluzivan “klub” supruga i partnerki profesionalnih sportista. Zavirite u svet ovih prelepih žena koje vode glamurozan život ispunjen dijamantima, luksuzom, skupocenim automobilima i vilama.

wags E! Entertainment: Šta ćemo gledati ove jeseni?

Fashion Bloggers

Druga sezona, premijera 12. septembra u 20 h. Ova sezona startuje sa pojačanjem u timu – novom snagom, modnom blogerkom Nađom Ferfeks. Sa osvrtom na dešavanja iza kulisa, kao i na njihov privatan život, otkrijte kako su im bezgranične mogućnosti blogovanja otkrile pravo značenje reči – “Moć žena“!

House of DVF

Druga sezona, premijera 18. septembra u 20h. Legendarna dizajnerka Dajen von Fursternberg je u potrazi za novim ambasadorom svog brenda u drugoj sezoni serije. Grupa mladih ljudi će opet dobiti priliku da radi za ovu dizajnerku i zvezdu pop kulture.

dajen E! Entertainment: Šta ćemo gledati ove jeseni?

Uživo sa crvenog tepiha: The 2015 Primetime Emmy Awards

20. septambar u 12h (uveče). Imate mogućnost insajderskog pogleda na neverovatan sjaj i glamur, odnosno na visoko cenjenu dodelu nagrada, gde će uživo sa crvenog tepiha izveštavati Rajan Sikrest i Džulijana Rančić! Ne propustite ekskluzivne intervjue, modne kritike i najnovije tračeve.

Keeping Up With The Kardashians

Deseta sezona, drugi deo – premijera 27. septembra u 20h. Kardašijani će se boriti sa neverovatnom količinom promena dok prihvataju nove početke i kreću dalje nakon najburnijeg i izazovnijeg perioda svog života. Pridružite se najpopularnijoj američkoj porodici punoj drame, glamura, smeha i suza!

kardasijanovi E! Entertainment: Šta ćemo gledati ove jeseni?

Dash Dolls

Premijera 25. oktobar u 20 h. Kim, Kortni i Kloi Kardašijan su ostavile trag na modnu industriju svojim “DASH“ buticima. Sada gledaoci mogu da prate živote zaposlenih u tim buticima gde, samim radom u njima, zaposleni postaju deo tog glamura u prestižnijoj američkoj modnoj franšizi.

Botched

Druga sezona, premijera 25. oktobar u 21h. Svet u kome je lepota u oku posmatrača, a plastična hirurgija je lek za sve probleme i najjednostavnije rešenje. Često u toj potrazi za savršenstvom mnogi ostanu iznenađeni, ali i zgranuti rezultatima. Zato su tu Teri Dubrov i Pol Nasif koji košmare pretvaraju u uspešne u srećne priče!

Christina Milian Turned Up

Druga sezona (4. kvartal) E! kanal će ponovo pratiti život ove glasne, tvrdoglave, multi-talentovane i voljene kubansko-američke porodice. Roditeljstvo, muzička karijera, ljubav i život poznatih je uvek lud, komplikovan i pun zabave, a posebno za Kristinu Milijan i njenu porodicu.

Ovom prilikom organizovana je i lutrija u kojoj je nagrada bila tašna koju je kreirala Dajen von Fursternberg.

Dobitnica DVF torbe E! Entertainment: Šta ćemo gledati ove jeseni?
Comments