Sve mi od detinjstva maštamo o princu na belom konju, a s godinama nas život i realnost uobliče pa shvatimo šta zaista treba da tražimo i šta je zaista bitno. Dakle, tvoj budući muž treba da:

1. Deli tvoje uverenja

Bez obzira na to da li veruješ u Boga ili nešto potpuno drugo, on treba da poštuje tvoje poglede na svet. Verovanje u iste stvari vas zbližava.

2. Da te nauči nečemu novom

Život u dvoje zna da bude prilično dosadan ako ne možete da naučite nešto novo jedno od drugog. To može biti i neka sitnica poput kako da napraviš krempitu ili kako da jedeš suši štapićima. Ili da te vodi na mesta na kojima nikad nisi bila. Ne zaboravimo taj dobar osećaj kada probaš nešto novo!

3. Veruje ti (i vredan je tvog poverenja)

Ako osećaš da moraš da pretražuješ njegov mobilni, ti mu u suštini ne veruješ – a kome treba takva veza? Svaka sitnica je onda tema potencijalne svađe.

kakvog muza hoces E ovakvog muža hoću!

4. Ceni vreme koje provedete zajedno 

Svakom paru treba to vreme “nasamo” – samo budi sigurna da je tvoja definicija kvalitetno provedenog vremena ista kao i njegova. Izlasci i druženje sa različitim ekipama su uvek zabavni, ali podjednako je važno da imate intimno vreme. Nekad su najmagičniji upravo trenuci kada usporimo i jednostavno budemo pored osobe do koje nam je stalo. Bez publike.

5. Čini te boljom osobom

Zvuči kao fraza, ali veruj mi da želiš nekoga ko izvlači ono najbolje iz tebe i to je pravo pitanje koje treba da postaviš sebi pre nego što odabereš partnera za celi život.

6. Smišlja interne šale

To je ona situacija kad je dovoljno samo da se pogledate i oboje prasnete u smeh jer se totalno kapirate i nema potrebe za objašnjavanjem.

Comments