Forest Fest je muzički festival koji nudi nešto potpuno drugačije no što smo imali priliku da vidimo do sada. Koncept je veoma originalan i podseća na festivale kao što su Ozora, Samsara i Boom.

Festival se održava ovog vikenda 18. i 19. juna u srpskoj šumi, u selu Paštrić, nedaleko od Mionice, 25 km od Valjeva.

Djevojke Egzibicije sa vatrom, psy trance i body art OVOG vikenda u srpskoj šumi

U okviru festivala moći ćete da uživate u sadržajima kao što su egzibicije sa vatrom, hodanje po žici, akrobacije, izložbe, radionice, body painting. U sklopu kulturnog sadržaća održaće se predavanje TECHNOKRATIA-e o nastanku psy-trance scene u Srbiji. U relax segmentu uživaćete u sadržajima kao što je Shiatsu masaža, Yumeio terapija, kupanje u reci Ribnici, kampovanje, odmaranje u Banji Vrujici itd.

DSC 0272 Egzibicije sa vatrom, psy trance i body art OVOG vikenda u srpskoj šumi

Nastupiće preko 20 izvođača, izdavačkih kuća i umetnika iz Srbije, Francuske, Kanade, Nemačke, Indije, Švajcarske, Belgije, SAD, Čile-a, Kanade i Švedske koji će predstaviti najrazličitije muzičke žanrove kao što su Etno Trance, Psyschedellic Trance, Morning Trance, Ambient, Chill Out, Alternative i sl.

Muzički program Egzibicije sa vatrom, psy trance i body art OVOG vikenda u srpskoj šumi

Pored toga festival nudi sjajan turistički program kao što noćenje u seoskim domaćinstvima, poseta raznim kulturnin i istorijskim znamenitostima o kojima više možete saznati na www.mionica.rs

Turistički program Egzibicije sa vatrom, psy trance i body art OVOG vikenda u srpskoj šumi

Verovali ili ne, postoji čak i organizovan dečiji program koji nudi deci upoznavanje sa načinom života u seoskoj sredin, boravak u prirodi i čistom vazduhu, sakupljanje lekovitog bilja, pravljenje herbarijuma. – snalaženje u prirodi i takmičarske igre, druženje sa domaćim životinjama, kreativne radionice (heklanje, vez, briga o domaćim životinjama, ubiranje biljnih podova, bojenje na platnu bojama od biljaka, oslikavanje kamena), domaću ishranu kao što su uštipci,kačamak,proja, gibanica, domaći hleb, sir, kajmak, mleko, sarma od vinove loze, čorba od zelja, prirodni domaći sokovi i sl.

Kamp mesta su, kao neizostavni deo festivala, obezbeđena tik uz predivnu reku Ribnicu. Sve što treba da ponesete je svoj šator! Za zainteresovane roditelje obezbeđen je i dečiji program sa profesionalnim vaspitačima u seoskom domaćinstvu u blizini lokacije događaja.

Dreadlocks FF Egzibicije sa vatrom, psy trance i body art OVOG vikenda u srpskoj šumi Olee Egzibicije sa vatrom, psy trance i body art OVOG vikenda u srpskoj šumi

Ovaj festival pokrenula je organizacija iz Valjeva Digital Nexus u saradnji sa legendarnom organizacijom TECHNOKRATIA, a uz podršku lokalne opštine Mionica, i lokalne Turističke organizacije Ribnica sa ciljem da ova čudesna lokacija postane iz godine u godinu prava turistička atrakcija.

Karte su do 17. juna 1400 dinara, a na samom ulazu cena karte je 1600 dinara. Takođe festival nudi organizovan prevoz autobusom ili kolima. Za sve informacije posetite FACEBOOK stranu.

Comments