Još svega petnaest dana je ostalo do početka filmske revije CINEMAFEST , novog garanta kvaliteta i vrhunskog filmskog užitka. U četiri grada u dve države CINEMAFEST na veliko platno donosi najnovija vrhunska filmska ostvarenja. U Srbiji filmsku reviju CINEMAFEST će ugostiti Sava Centar i bioskop Cineplexx Delta City u Beogradu, bioskop Cineplexx u Kragujevcu dok će u Crnoj Gori program CINEMAFESTA moći da se vidi u bioskopu Cineplexx u Podgorici i bioskopu Cadmus Cineplex u Budvi.

CINEMA FEST V PLAKATx2 Ekskluzivno: Program CINEMAFEST a

Program CINEMAFESTA je u velikoj meri diversifikovan i bogat, a formiran od strane etabliranog filmskog stručnjaka Ivana Karla. Revija se u subotu 29. oktobra otvara novim filmom miljenika beogradske publike Vudija Alena  “Visoko društvo” , nakon kog nas očekuje i novi film sa Sarom Džesikom Parker u glavnoj ulozi “Svi putevi vode u RIm“. Narednog dana očekuju nas biseri holivudske produkcije, komedija “Devet Života” sa Kevinom Spejsijem i Dženifer Garner u glavnim ulogama. Za nedelju 30. oktobar zakazana je i projekcija filma “Računovođa” sa maestralnim Benom Aflekom u glavnoj ulozi. Hju Hadson će nam se predstaviti sa svojim novim ostvarenjem “Altamira” , ponedeljak 31. oktobar dan je Pedra Almodovara na CINEMAFEST-u , s obzirom da ćemo imati priliku da pogledamo njegov najnoviji film “Hulijeta” koji je svoju premijeru imao na ovogodišnjem Kanu. Za probirljive istog dana spremili smo i film “Sa zemlje Meseca” Nikol Garsije a koji nam takođe dolazi sa ovogodišnjeg Kanskog festivala, u utorak 01. novembra glumačko je veče obeleženo filmom “Genije““ sa Kolin Firtom, Džad Louom i Nikol Kidmen u glavnim ulogama istog dana na repertoaru je i film “Zbogom…Berlin“. Reviju zatvaramo domaćim ostvarenjem “Ime Dobrica, prezime nepoznato” u režiji Srđe Penezića a sa Slavkom Štimcem i Hanom Selimović u glavnim ulogama.

Pozivamo vas da se o preciznim informacijama o programu CINEMFESTA i filmovima informišete na zvaničnom programu festivala.

Vidimo se na CINEMAFEST-u!

Comments