Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/3

Svaka žena ima svoj bad hair day. Tada prosto ne znamo šta da radimo s kosom, ne znamo kako da je namestimo, a još više nas nervira kada je toliko nemirna, da ne možemo ni da je smirimo. Upravo u tim trenucima pronalazimo najrazličitije moguće načine da kosu dovedemo u red i učinimo da ona izgleda iole sređeno i pristojno. Znajući za ovaj ženski problem, poznate beauty vlogerke su rešile da svakoj dami širom sveta pomognu, te predlože frizure koje će na najbolji mogući način sprečiti svima nama toliko iritantan bad hair day. Kako? Tako što su snimile videe u kojima nam daju korisne savete na temu – kako bez mnogo muke namestiti svoju kosu. Danas za vas izdvajamo nama najinteresantnije i najpraktičnije!

Koliko ti se puta desilo da svoju kosu pokušavaš da vežeš u rep i tako je umiriš, ali ti to ne daje rezultate? Još gore, ispleteš pletenicu, ali ni ona ne izgleda baš onako kako si zamislila! Znamo, nema gore situacije za svaku ženu, naročito ujutru kada kasni na posao! Zato prvi video, koji smo izdvojili za vas, podrazumeva pletenje pletenice, ali tako da bude zahvaćen samo prednji deo kose, odnosno prednji pramenovi. Sve što je potrebno da uradite je, da kao u videu, ispletete pletenicu s prednje strane glave, a potom je, tako ispletenu, prebacite unazad. Nema dosadnih “antena”, kosa izgleda lepo i sređeno, a uz to ni vašoj sreći nema kraja! Vrlo lako, znamo!

Dobro je poznato da devojke koje imaju ravnu kosu žele da imaju lokne, a devojke s loknama ravnu kosu. Danas ćemo ovu želju ostvariti devojakama sa ravnom kosom! Šta treba da uradite da biste sledećeg dana na poslu ili u nekoj drugoj prilici imale lokne? Veče pre ispletite nekoliko pletenica (u zavisnosti od toga koliko sitne ili krupne lokne želite da imate, zavisi i broj pletenica) i prespavajte sa njima. Ujutru kada se probudite, presom za kosu pređite preko svake pletenice, a potom ih odvežite. Kosa će vam biti sva u loknama, biće bujna, a uz to će izgledati uredno i sređeno. Nema na čemu!

Editors choice