Sigurni smo da i vi spadate u onu grupu devojaka koje, baš kada treba da izađu u provod i naprave neku seksi i interesantnu frizuru, imaju problem da je nameste onako kako one žele! To je sasvim normalno i često, pa nema potrebe da se nervirate. Umesto toga, kada sledeći put počnete da se spremate za izlazak, kliknite na video koji sledi i napravite savršenu frizuru za večernji izlazak. Možda će vam trebati malo više vremena, ali nema sumnje da ćete biti prezadovoljne konačnim efektom!

Nemoguće je izbrojati trenutke i situacije u kojima ste, u potpuno neobaveznim prilikama, iz prve kosu namestile u punđu tako da ona izgleda prelepo i efektno. A kad treba da krenete na posao, ni iz pedesetog puta to ne možete da postignete. I za to imamo rešenje! Sve što vam je potrebno su ukosnice i malo strpljenja. Verujte nam na reč, punđa koju ćete napraviti nakon što odgledate ovaj tutorijal biće najelegantnija punđa koju ste ikada videle i sa njom ćete defintiivno biti primećene!

Drage ljubiteljke pletenica, evo zanimljive frizure i za vas! Ne, nisu u pitanju klasične pletenice, ali vam je za njihovu izradu potrebno isto toliko vremena. Da, dobro ste pročitale! Nabavite trakice za kosu, podelite kosu na dva dela i napravite najinteresantnije pletenice koje ste ikada videle, jer ćete sa njima sigurno privući pažnju!

Još jedna frizura sa pletenicama je pred vama! Za razliku od prethodne, malo je ozbiljnija i formalnija, ali nas to svakako ne sprečava da naučimo da je pravimo. Najbolje od svega je što je ova frizura idealna za sve poslovne dame! Stoga, u vaše slobodno vreme odvojite nekoliko trenutaka da odlgedate ovaj sjajan video, a kada ga odgledate, isprobajte ovu fenomenalnu frizuru i ponesite je na poslovnom sastanku. Izgledaćete veoma lepo, elegantno i uglađeno.

Comments