U moru novih načina za pletenje pletenica, gotovo da smo zaboravile na one standardne, zar ne? Zato vam i predstavljamo ovaj video, koji će standardno ispletenu pletenicu dovesti da još jedan viši nivo. Postupak pletenja je potpuno jednostavan, a da stvar bude još intersantnija, vaša pletenica će izgledati još lepše ukoliko imate pramenove u kosi. Ukoliko niste dovoljno vešte, zamolite vašu drugaricu ili sestru da vam pomognu i dobićete najlepšu frizuru za večernji izlazak!

Sećate li se onih preslatkih repića koje su nam mame pravile kada smo bile male? Ne, nećete morati sada da ih nosite, ali možete da ih iskoristite za efektnu punđu. Ma koliko neobično zvučalo, tri repića su dovoljna da od svoje frizure napravite magiju. Nabavite ukosnice, trakice za kosu i pogledajte ovaj video tutorijal, posle koga ćete sigurno probati da napravite baš jednu ovakvu frizuru za sebe.

Za frizuru koja sledi potrebno vam je malo više vremena, a s obzirom na to da je reč o elegantnoj punđi, preporučujemo vam da je napravite kada je prilika baš posebna. Baš kao i sve prethodne frizure, i ovu frizuru je vrlo jednostavno napraviti, a za to vam ne treba ništa više od ukosnica. Zvuči čudno, ali je istinito! Da ne bismo više odugovlačili, pogledajte video i uverite se same!

Sigurno ste se, gledajući neku od mnogobrojnih reklama za šampon, pitale šta sve ti frizeri rade da bi kose tih devojaka izgledale toliko bujno. Nećete verovati, ništa posebno! Zato, kada sledeći put operete svoju kosu i počnete da je fenirate, nemojte to raditi odozgo, već odozdo! Da, dobro ste pročitale! Tako ćete doprineti njenom bujnom i glamurozno izgledu, a u to ćete se najlakše uveriti ako pogledate video koji smo izdvojili.

I to je to! Nadamo se da smo uspeli da vam, makar malo, olakšamo proces pravljenja frizure za posao, fakultet ili izlazak. Najbolje od svega je što su svi saveti koje ste imale priliku da vidite toliko praktični, da vam neće trebati mnogo vremena da svaki od njih isprobate. Ukoliko niste vešte u pravljenju, vežbajte kad god imate priliku, jer to sigurno neće biti gubljenje vremena!

Pročitajte još i ovo:

Ove frizure dokazuju da je kovrdžava kosa BOLJA kada je kratka

11 prazničnih ideja za frizure

Kratki tutorijali za savršene frizure kada si u “stisci” s vremenom

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: instagram.com

Jasna Đorđević

Comments