67 Engleska ruža Rosie Huntington

Rouzi Hantinton Vajtli (Rosie Huntington-Whiteley) je dospela u centar modnog sveta 2008. godine kada je zamenila Agines Dejn (Agyness Deyn) kao lice modne kuće Burberry. Krajem te iste godine pozirala je za svoju prvu naslovnicu za “Vogue UK” i zvezda je rođena. Tokom 2010. godine Rouzi je bila i lice čuvenog britanskog brenda Agent Provocateur, koji pravi najizazovniji veš na svetu. Pozirala je za kampanje brendova Miss Sixty, Max Studio, bila je zaštitno lice parfema modne kuće Escada, a potpuno naga se pojavljuje u kampanji za brend Thomas Wylde za jesen 2011.

10 Engleska ruža Rosie Huntington

Uprkos sjajnoj karijeri modela, prelepa Rouzi je široj publici najpoznatija kao anđeo američkog brenda Victoria’s Secret i nasledica Megan Foks (Megan Fox) u nastavku filma “Transformers: Dark of the Moon”, koji uskoro stiže i u naše bioskope.

181 Engleska ruža Rosie Huntington

Rouzi je počela da sarađuje sa brendom Victoria’s Secret još 2006. godine, kada je debitovala na njihovoj reviji u Los Anđelesu, a zahvaljujući vanserijskoj lepoti ona se već pet godina nalazi među anđelima.

82 Engleska ruža Rosie Huntington

U maju 2010. je objavljeno da će Rouzi igrati glavnu ulogu u nastavku filma “Transformers”, čija se premijera planira za 1. jul ove godine. Ovaj film je režirao Majkl Bej (Michael Bay) sa kojim je Rouzi već sarađivala na snimanju reklame za Victoria’s Secret. NextMovie.com, koji je u sklopu MTV mreže, imenovao je Rouzi za zvezdu u usponu za 2011. godinu. Takođe, časopis “Maxim” ju je ove godine imenovao najseksipilnijom ženom na svetu.

411 Engleska ruža Rosie Huntington

Modni fotograf Rankin je posvetio celu svoju knjigu koja nosi naslov  “Ten times Rosie” upravo njoj uz sledeće reči: “Rouzi je stvarno i model i glumica ovog trenutka. Ona će definitivno postati nešto mnogo, mnogo veće.”

201 Engleska ruža Rosie Huntington

Ova Britanka ima tek 24 godine, a već je svrstavaju među najbolje obučene žene sveta, ali i one sa izuzetnim ukusom za muškarce. Zabavljala se sa Tajronom Vudom (Tyrone Wood), sinom muzičke legende Ronija Vuda (Ronnie Wood), zatim sa bivšim verenikom Kajli Minog (Kylie Minogue), Oliverom Martinezom (Olivier Martinez), a već duže od godinu dana je u vezi sa engleskim glumcem koga svi znamo iz filma “Snatch”, Džejsonom Statamom (Jason Statham).

151 Engleska ruža Rosie Huntington

Otvoreno je govorila o problemu anoreksije i ukazala da su joj agenti i klijenti često skretali pažnju kako treba da smrša, iako se njene mere 86-63-89 savršeno uklapaju u idealne proporcije modela.

131 Engleska ruža Rosie Huntington

Trenutno se pojavljuje na crvenim tepisima širom sveta u cilju promocije svog prvog filma, paparaci je uhode gde god da krene, a sama ponosno kaže da neće dozvoliti da joj slava pomuti razum.

231 Engleska ruža Rosie Huntington

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Mina Božović je ekonomista i veliki zaljubljenik u modu i dizajn. Obožava svoju porodicu, prijatelje i dečka i ne bi ih menjala ni za šta na svetu. Trenutno u potrazi za cool dečijom odećom za svoje obožavano kumče. U slobodno vreme uređuje svoj blog Fashion Affairs. Ne veruje u bajke, ali veruje u svoje snove. Omiljena rečenica: “Life is what you make it so let’s make it memorable!”

Comments