Lepo uređen dom podrazumeva sklad enterijera svih prostorija u njoj. Jednako koliko ulažemo u lepotu prostorija u kojima svakodnevno boravimo, moramo posvetiti pažnju i prolaznim prostorijama, poput predsoblja.

Uređenje predsoblja je jako važan aspekt uređenja doma, jer je upravo to prostorija koja odaje prvi utisak posetiocima o našem domu. Često se kaže da imate samo jednu priliku da ostavite dobar prvi utisak, a to je veoma primenjivo i na koncept dekorisanja naših domova.

Idealna trpezarija i prelepa dnevna soba mogu biti potpuno pomućene neredom u predsoblju, a maštovito i toplo predsoblje koje nas uvodi u dom može ključno uticati na naše opšte raspoloženje i inspirisati nas na uređenje ostalih prostorija u kući.

Dajemo vam nekoliko zanimljivih ideja za uređenje hodnika vašeg doma, u nadi da će vas one nadahnuti da osmislite jedinstveni enterijer vašeg predsoblja.

uredjenje predsoblja 4 Ideje za uređenje predsoblja

Mnogo svetlosti, beline, ali i zanimljivi ornamenti na staklima predsoblja, uneće neki poseban, francuski dah u vaše predsoblje. Ukoliko želite da vam ceo dom bude dekorisan u francuskom stilu, potražite savete ovde.

uredjenje predsoblja 5 Ideje za uređenje predsoblja

Drveni i pleteni komadi nameštaja učiniće da predsoblje vašeg stana izgleda kao predvorje elegantnog seoskog imanja.

uredjenje predsoblja 6 Ideje za uređenje predsoblja

Već smo pisali o značaju detalja za uređenje enterijera. Po koji antikvarni komad nameštaja, zanimljiva slika ili biljke mogu napraviti potpuni preokret u celokupnom izgledu prostorije, a veštim poigravanjem možete učiniti da vaše predsoblje deluje kao ulaz u kuću nekog plemića lovca u unutrašnjosti Engleske.

uredjenje predsoblja 7 Ideje za uređenje predsoblja

Nezaobilazni floralni detalji uneće vedrinu u vaš dom.

uredjenje predsoblja 8 Ideje za uređenje predsoblja

Igra bojama je mala tajna svih velikih dizajnera enterijera.

uredjenje predsoblja 9 Ideje za uređenje predsoblja

Sveće, fenjeri, knjige na podu i slični originalni detalji za dekoraciju prostora, oplemeniće vaš prostor. Učinite ga još originalnijim zanimljivim tapetama sa predimenzioniranim ilustracijama.

Sa malo kreativnosti, učinićete da vaš dom odiše autentičnošću, i za vrlo malo novca lako ćete postići efekte udobnosti i elegancije njegovog enterijera.

Jasna Stanić

Comments