Dodaj još dragih sitnica

Kada si na svoju policu bezbedno smestila knjige i umetničke sitnice, sada možeš da se pozabaviš pravom dekoracijom koja dolazi u obliku ukrasnih kutija ili činijica, vaza sa cvećem, svećama i najrazličitijim suvenirima i ukrasima koje voliš i koji izgledaju lepo bez obzira na to što bi neko rekao da samo skupljaju prašinu! Daj svojoj polici, a samim tim i celokupnom prostoru, lični pečat.

Poigraj se sa nivoima

Kao što smo već spomenuli, poigraj se sa kompozicijom. Učini da tvoja polica izgleda lepo, ali drugačije. Knjige poređaj horizontalno umesto vertikalno, umetnine stavi ispred ili iza drugih predmeta, a ukrase takođe rasporedi nepravilno. I čak, neka sve sitnice zajedno na polici budu različite, različitih oblika i boja, a da opet čine savršenu celinu. O da, i te kako ima prostora za kreativnost!

Pazi da ne preteraš!

Osim ukoliko nisi pravi maksimalista, vodi računa o tome da ne prenatrpaš svoje police kako ne bi pokvarila željeni utisak. Da, one treba da budu pune, ali vodi računa o tome da ostane i malo praznog prostora između predmeta, kao i to da svaki od elemenata bude sličnog stila, izgleda, boje, kako bi tvoja polica izgledala kao savršeno stilizovana i osmišljena celina, čemu smo i težili.

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Ivana

Comments