Dama sa stilom, urednica i dizajnerka Emili Bob zna kako da uredi svoj prostor!

Njena transformacija enterijera nije trajna, jer voli da menja prostor u kom boravi i radi, ali svakako mora da sadrži detalje koji njoj veoma znače, a nisu od velike vrednosti: cveće, figurice, mnogo boja i zanimljivih dezena, a slike sa porukom su neizostavne.

Osim što je trendi, savremena i moderna, svaka žena mora imati takav radni prostor.

Atelje je tako važna stavka naše današnje priče, a baš Emili vodi se sledećom tezom: “Sređen prostor jednako sređene misli u glavi”.

Harmonija misli u srazmeri je sa harmonijom u prostoru, a ima li boljeg dokaza od divnog cveća koji osim što dekoriše prostor izmami nam širok osmeh na lice. Ovo slatko iskušenje mami nas da poželimo da je baš naše!

Emili Bob je dama koja voli urban način života i trudi se da sledi trendove kojih ima na pretek.

Prvo se preselila iz malog mesta u San Francisko, a onda zbog posla često menjala mesto stanovanja. Jedno je sigurno – gde god živela, ona to mesto savršeno ukrasi i dekoriše, a i te kako ima smisla. Ona je boem u duši, a ukrašavanja se ne bi odrekla ma koliko kič i šund ono bilo. To je jače od nje, ispunjava je i puni pozitivnom energijom. Voli vanvremenske komade, a tepisi od kravlje kože nešto su drugačije što krasi njen stan.

Ako je pitate koji joj je omiljeni detalj, sigurno ne bi mogla da izdvoji jedan, a pored slika i umetnički nadahnutih figura, to su sigurno veliki jastuci sa kojima može veoma dobro da se eksperimentiše.

Sada sledi mini turneja kroz njen dom, a slike će nam pomoći da ukrasimo svoj prostor i ukrademo poneki savet.

174 Enterijer sa stilom: Tamo gde kreativnost vlada, Emili Bob stanuje 250 Enterijer sa stilom: Tamo gde kreativnost vlada, Emili Bob stanuje 331 Enterijer sa stilom: Tamo gde kreativnost vlada, Emili Bob stanuje 422 Enterijer sa stilom: Tamo gde kreativnost vlada, Emili Bob stanuje 513 Enterijer sa stilom: Tamo gde kreativnost vlada, Emili Bob stanuje 611 Enterijer sa stilom: Tamo gde kreativnost vlada, Emili Bob stanuje 78 Enterijer sa stilom: Tamo gde kreativnost vlada, Emili Bob stanuje 85 Enterijer sa stilom: Tamo gde kreativnost vlada, Emili Bob stanuje 94 Enterijer sa stilom: Tamo gde kreativnost vlada, Emili Bob stanuje 104 Enterijer sa stilom: Tamo gde kreativnost vlada, Emili Bob stanuje

Violeta Stojanović

Comments