Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd organizuje tradicionalnu tematsku Novogodišnju humanitarnu žurku u petak, 27. decembra, sa početkom u 22 časa, u klubu “Molokini”, u Pariskoj 1a. Ove godine, tema žurke je “1920s”! Zakoračite u prošlost i obucite se kao plemići s početka prošlog veka! “Nobles oblige” je francuska fraza koja u prevodu znači “Plemenitost obavezuje”. Hajde da budemo plemeniti i društveno-odgovorni i da svi zajedno pomognemo maloj Lani da preživi!

Cena ulaznice je 200 din, a sva prikupljena sredstva će biti donirana maloj Lani Nikolić (6) koja boluje od teškog oblika aplastične anemije i hitno joj je potreban novac radi transplatacije koštane srži u Italiji. Za ovaj poduhvat neophodno je čak 156,000 evra, bez troškova puta, boravka i hemoterapije, kao i 50,000 evra za pronalaženje nesrodnog donora koštane srži. Do sada su, zahvaljujući dobrim ljudima, sakupili 105,000, ali i dalje nedostaje 101,000 evra.

Slika zurka ESTIEM: “1920s” novogodišnja humanitarna žurka

ESTIEM 1920s Novogodišnja humanitarna žurka

Gosti će moći da kupe ulaznice na samoj žurki ili na Fakultetu organizacionih nauka od ponedeljka, 23. decembra, u periodu od 10 do 14 h.

ESTIEM LG Beograd je za ovu priliku, zajedno sa klubom, obezbedila promotivne cene pića. Gosti će imati priliku da uživaju uz zvuke strane muzike koja će biti u skladu sa temom žurke!

Za sve dodatne informacije i rezervacije možete se obratiti na broj telefona +381 (0) 60 5377822.

Dođite i budite plemeniti sa nama!

Editors choice