Pariska nedelja mode i dalje je u toku, a neki od najpoznatijih brendova već su u okviru ove modne manifestacije predstavili svoje kolekcije. Dok mi pomno online pratimo dešavanja sa revija, kada već ne možemo uživo biti u ovog gradu umetnosti i ljubavi, modni dizajneri i kreativni direktori pronalaze najrazličitije načine da svoje najnovije kolekcije učine posebnijim i skrenu pažnju na svoj rad. Neke modne kuće odlučuju se za impozantne, neobične scenografije sa puno detalja, druge za modnu pistu koja je zapravo crveni tepih, a treće, kao što je modna kuća Coperni – žele da odabirom novih modela, takozvanih “svežih lica”, svojim odevnim komadima daju novi život. Kasting direktori brenda Coperni, Piergiorgio del Moro i Samuel Ellis Scheinman, odlučili su se da ove godine naprave miks između poznatih i novih lica, a ovaj dinamični duo veoma je cenjen i uspešan u svom poslu. Oni su bili zaduženi i za kasting čuvene revije Fendace (Fendi x Versace, o kojoj smo pisali ovde), a ako ste pratioci mode – sigurno znate da je ova revija okupila neka od najvećih imena iz sveta modelinga.

Za reviju Coperni, oni su su odabrali poznate i iskusne modele poput Gigi Hadid i Adut Akech, ali i one sasvim nepoznate, kojima je ovo prva revija u životu. Jedna od debitantkinja modelinga, koja je prvi put prošetala modnom pistom u okviru Coperni revije bila je i manekenka Eve Jobs (da, dobro ste pročitali njeno prezime), ćerka čuvenog osnivača kompanije Apple, Stevea Jobsa.  

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

Dvadesettrogodišnja Eve Jobs tek je na početku svoje modne karijere, ali deluje nam kao da je suđena za modnu pistu. Ona se prošle godine našla u prazničnoj kampanji jedne od najvećih beauty kompanija na svetu, pod imenom Glossier, a ove godine već je angažovana kao model na jednom od najvažnijih modnih događaja godine. Eve se do sada nije profesionalno bavila manekenstvom, već je svoje vreme posvetila profesionalnom jahanju i konjičkim sportovima. Ona se čak takmičila na Svetskom šampionatu 2019. a njen državni tim osvojio je bronzu u finalnom takmičenju. Eve izgleda zaista može da se ostvari u svemu čemu se posveti, a mi pažljivo osmatramo nove revije u nadi da ćemo je ugledati još negde!

Comments