Manekenka Miranda Kerr poznata nam je kao jedna od najlepših manekenki na svetu, a pored svoje prirodne lepote ona zrači pozitivnom energijom i optimizmom! Mirandu ćemo najčešće videti poletnu i nasmejanu, a s obzirom na to da znamo kako manekenski život izgleda, i da je mnogo naporniji nego što se misli, pitamo se kako joj to tačno uspeva? U nastavku teksta otkrićemo vam nekoliko tajni Mirande Kerr, kako ona započinje dan, koja je njena omiljena rutina i kako uspeva da održi svoju spoljašnju, ali i unutrašnju lepotu! Možda vam baš neki od ovih saveta, kojih se ona svakodnevno pridržava, promeni pogled na negu prema sebi i otvori oči ka novim načinima da zablistate.

Miranda uvek ima veoma dobro isplaniran raspored

Kako sama kaže, ona planira praktično sve – od vremena koje provodi na poslu, do vremena koje joj je potrebno za majčinske dužnosti. Ipak, ostavlja mesta i za felksibilnost, jer je svesna da je život nekada nepredvidljiv i brz. Ipak, Miranda je majka i zaposlena žena, i ona smatra da je važno i za njenu decu da razumeju da je posao sastavni deo života, te zato aktivno radi, ali i posvećuje se porodici. Upravo kako taj balans poslovnog i privatnog života nikada ne bi bio poremećen, ona pažljivo sve svoje aktivnosti unosi u mesečni plan. Kroz smeh kaže da čak ima uneseno vreme kada će pozvati svoju baku, jer život nekada postane haotičan i brz a ona ne želi da zaboravlja na važne stvari. Zato, brižljivo planirajte kome ćete pokloniti vreme i koliko!

Kratki jutranji ritual i pozdrav suncu

Nakon što je pročitala knjigu pod nazivom “Tiny Habits” koju je pisao BJ Fogg, Miranda je počela svako jutro da započinje jednostavnim rečima “Ovo će biti odličan dan” – jer kada to kaže, kao da to zaista i prizove. Ona sa optimističnim pristupom pristupa svakom novom danu koji joj je podaren, a u onim toplim danima, kada je sunce jarko i toplo, kaže da voli da izađe i da ga pozdravi time što stoji okrenuta njemu i upija njegovu energiju. U tim trenucima ona pokušava da bude fokusirana na svoje telo i da oseti kako ga sunce celo zagreva.

Comments