Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Već neko vreme ti se ništa ne dešava, a kad se nešto desi, završi se skoro isto kao i ono što se (odavno) pre toga desilo – pitaš se šta nije u redu s tobom, zašto ne možeš da nađeš ljubav, šta ti fali? Ukoliko ne želiš utehu i uveravanje da samo još nisi srela onog pravog, već si zaista rešena da sagledaš svoje obrasce i raskrstiš sa njima, možda će ti ovaj spisak uobičajenih emotivnih “kvarova” biti od koristi.

Tvoje potrebe su preplavljujuće

Nedostaje ti centar u sebi, u sopstvenom životu i veruješ da ti zapravo nedostaje muškarac, oko koga možeš da ispleteš svoj život. Tu vrstu “potrebitosti” muškarci doživljavaju kao zavisnost i ne žele da preuzmu toliku odgovornost, da nečija sreća i dobrobit zavise od njih. Muškarcu ne treba da bude centar nečijeg sveta, da ispunjava nečiju prazninu, već da bude prihvaćen, cenjen i voljen onakav kakav je.

Šta možeš da uradiš

Radi na sebi, razreši svoj nedostatak samopoštovanja i uverenje da nisi dovoljna sama sebi, odnosno, da ne zaslužuješ ljubav. Ljubav je lekovita, ali samo kada je pronađeš u sebi, za sebe. Tada možeš i drugu osobu da doživiš kao odvojen svet i da sa njom gradiš odnos i suživot, sa ljubavlju, bez zavisnosti.

Imaš suviše uslova

Muškarac koga možeš da prihvatiš, treba da ispuni gomilu uslova – od fizičkog izgleda, preko interesovanja i vrednosti, do materijalnog statusa. Ne želiš da prihvatiš manje, nego ono što zamišljaš. Ali, to nije realno. Niko se ne uklapa u tvoje standarde, jer su muškarci realni, a ne izmišljeni prinčevi.

Šta možeš da uradiš

Daj šansu nekome ko ispunjava osnovne kriterijume – pronađi šta je ono što ti je najvažnije. Ako je čovek dobar, pošten, privržen, pametan, onda ne mora da bude tvoj tip – ne mora da bude ni naročito zgodan, ni uspešan, ni bogat. Dovljno je da onim što jeste unosi bogatstvo u tvoj svet, u tvoj unutrašnji život. Fokusiraj se na prave vrednosti.

Editors choice