U prethodnom članku pomenute su neke stavke za koje smo smatrali da će biti korisne. Čitajte dalje i saznajte koji su naredni koraci.

Zašto muškarci vole slatke devojke?

Muškarci su oduvek bili agresivniji pol. Često ćete ih videti kako sede raširenih nogu, stoje uspravno sa nameštenom opasnom facom – kada god osete da im je neko pretnja. Ali, ako ste slatki pred njim, to će sve izmeniti! Kada se devojka ponaša slatko i ženstveno to u njemu budi muške, zaštitničke instinkte. Umesto da se oseća ugroženo pred ženstvenom devojkom, poželeće da je zaštiti. Na ovaj način on se oseća muževnije, a to je, svakako, nešto što svaki muškarac voli da oseti!

Dating Kako da na dejtu pojacas fizicku privlačnost 1.deo  Evolucijska tajna privlačnosti: Kako da zavedete muškarca tako da ne može da vam odoli? (2. deo)

Kada devojka muškarcu otkrije svoju ranjivu stranu, gotovo da nijedan muškarac ne ostaje ravnodušan. Onog trenutka kada se njegov mozak poveže sa ženinom ranjivošću, on u sebi eliminiše bilo koju misao zbog koje bi se osećao ugroženo i stvara posebnu želju da je zaštiti. On oseća potrebu da joj bude još bliži, a njegova podsvest se jako trudi da toj devojci podari osećaj sigurnosti, udobnosti i ljubavi. Tada muškarac izgubi svoj arogantni stav, ton mu postane mekši, a ramena mu se poviju ka ženi umesto od nje. I, pre nego što uopšte još jednom porazmisli o privlačnosti, shvatiće da ga je ta ista devojka već privukla!

Comments