#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Facebook kupio What’sApp, šta možemo očekivati?

Facebook kupio What’sApp, šta možemo očekivati?

O, kako su samo vremena promenila. S obzirom na to da je Facebook nedavno kupio WhatsApp za čak 19 milijardi dolara, svi se pitaju šta će biti dalje?

Naime, najpopularnija društvena mreža na svetu Facebook investirala je kupivši popularnu aplikaciju za razmenu poruka WhatsApp. Devetnaest milijardi dolara biće isplaćeno kao 12 milijardi u deonicama, četiri milijarde u gotovini, a tri milijarde kao garancija zaposlenima da neće izgubiti posao. Pogađate već da će direktor What’sAppa, Jan Kum ovom prodajom postati jedan od izvršnih direktora Facebooka. Mudra prodaja ili ne? Šta mislite?

Preispitivanjem, 19 milijardi dolara je veoma velika suma novca, zar ne? A to je mnogo za aplikaciju koja je besplatna (bar je bila do sada i trenutno jeste).

whatsapp Facebook kupio What’sApp, šta možemo očekivati?

Nepobediv spoj

A evo i nekoliko razloga zbog kojih nismo toliko šokirani cenom, a deluju razumni.

What’sApp ima preko 450 miliona aktivnih korisnika na globalnom nivou, a ima tu mogućnost da poveže milijardu ljudi. Ova beskonačna mogućnost je verovatno to što je nateralo Marka Zakenberga da ovoliko uloži. Sada se zna konačni cilj, udruženim snagama povezati svet.

Uz pomoć What’sAppa možeš kontaktirati bilo koju osobu, na bilo kom mestu, pa čak i da je u Siriji. Prijatelji iz drugih zemalja lako vam mogu postati dostupni, a daljina ne predstavlja jedan od značajnijih problema. WhatsApp Messenger dostupan je za iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone i Nokia telefone.

What’sApp poruke su bolje od SMS poruka, jer ih možete slati u neograničenim količinama i besplatne su. Postoji takođe mogućnost slanja i video snimaka i slika. Brzina je takođe jedna od stavki koja ide u korist What’sAppu.

Uprkos raznom broju konkurenata koji su se kasnije pojavili, poput Vibera, What’sApp je vodeća mreža za dopisivanje zahvaljujući reputaciji koju ima i velikom broju korisnika koji su već na njemu.

Više od dve godine dogovaranja urodile su plodom, a na nama je da čekamo rezultat ove saradnje, tačnije prodaje. Zakenberg nije odustao od svoje namere i konačni dogovor je postignut.

Izvor fotografija: therealsingapore.com, soporte.pandasecurity.com


Violeta Stojanović

Editors choice