5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Fantastičan seks u toksičnoj vezi

Fantastičan seks u toksičnoj vezi

1/3

Postoji taj fenomen, koji su mnoge žene iskusile – neke su ga prevazišle i napravile druge izbore, neke osvestile i dalje sa punom odgovornošću slede ovaj obrazac, a neke se upravo pitaju kako je moguće da u tako napornom odnosu u kome se često tako loše osećaju, imaju toliko dobar seks – najbolji u životu? I da li takva strast vredi te cene?

Sve ima cenu

Ako strasnu ljubav ceniš više od svega, ako je to način na koji se predaješ i doživljavaš, onda sigurno imaš dovoljno iskustva sa toksičnim vezama i nemogućim partnerima, psihopatama i mračnjacima sa kojima si proživela dramatične odnose, pune goruće strasti.

Možda si se na kraju takvih veza spasavala bežeći, umorna i potrošena, ponižena i iskorišćena, ali posle nekog vremna (i neke mirne veze koja ti je poslužila kao utočište) osećaš da opet želiš isto – dramu, borbu, strast, zanos, ludilo. Cena strasne veze je strah, bol i nestabilnost. Stručnjaci objašnjavaju to ovako – da bi strast postojala, mora da postoji stalna borba, prepreke koje treba svladati, žudnja za nečim što nije dostupno. Tada strast bukvalno znači patnju i često, što je strast dublja to je patnja veća.

❤️ @grlwithbangs

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Žene koje žude za ovakvim intenzitetom, ne mogu da postignu emotivno ispunjenje u vezi koja je ugodna i stabilna, sa nežnim muškarcem, koji je emotivno dostupan i koji ne postavlja prepreke, ne brani se i odigrava svoje lične drame u odnosu.

Za njih je stabilna veza dosadna – a to je cena koju nisu u stanju da plate. Radije plaćaju bolom i nestabilnošću, ono što ih zanosi, ispunjava i pruža im neprekidan intenzitet jakih emocija i snažne seksualne hemije. Kada bi od muškarca koga strasno vole, dobile ono što tako žarko žele – njegovo predavanje ljubavi, nežnost, pažnju, vernost, posvećenost, poštovanje – patnja bi prestala i strast bi ubrzo ugasnula, a one bi verovale da više nisu zaljubljene.

Editors choice