Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Fantastičan seks u toksičnoj vezi

Fantastičan seks u toksičnoj vezi

1/3

Postoji taj fenomen, koji su mnoge žene iskusile – neke su ga prevazišle i napravile druge izbore, neke osvestile i dalje sa punom odgovornošću slede ovaj obrazac, a neke se upravo pitaju kako je moguće da u tako napornom odnosu u kome se često tako loše osećaju, imaju toliko dobar seks – najbolji u životu? I da li takva strast vredi te cene?

Sve ima cenu

Ako strasnu ljubav ceniš više od svega, ako je to način na koji se predaješ i doživljavaš, onda sigurno imaš dovoljno iskustva sa toksičnim vezama i nemogućim partnerima, psihopatama i mračnjacima sa kojima si proživela dramatične odnose, pune goruće strasti.

Možda si se na kraju takvih veza spasavala bežeći, umorna i potrošena, ponižena i iskorišćena, ali posle nekog vremna (i neke mirne veze koja ti je poslužila kao utočište) osećaš da opet želiš isto – dramu, borbu, strast, zanos, ludilo. Cena strasne veze je strah, bol i nestabilnost. Stručnjaci objašnjavaju to ovako – da bi strast postojala, mora da postoji stalna borba, prepreke koje treba svladati, žudnja za nečim što nije dostupno. Tada strast bukvalno znači patnju i često, što je strast dublja to je patnja veća.

❤️ @grlwithbangs

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Žene koje žude za ovakvim intenzitetom, ne mogu da postignu emotivno ispunjenje u vezi koja je ugodna i stabilna, sa nežnim muškarcem, koji je emotivno dostupan i koji ne postavlja prepreke, ne brani se i odigrava svoje lične drame u odnosu.

Za njih je stabilna veza dosadna – a to je cena koju nisu u stanju da plate. Radije plaćaju bolom i nestabilnošću, ono što ih zanosi, ispunjava i pruža im neprekidan intenzitet jakih emocija i snažne seksualne hemije. Kada bi od muškarca koga strasno vole, dobile ono što tako žarko žele – njegovo predavanje ljubavi, nežnost, pažnju, vernost, posvećenost, poštovanje – patnja bi prestala i strast bi ubrzo ugasnula, a one bi verovale da više nisu zaljubljene.

Editors choice