Multitalenat – Džejkobs glumi, sad znamo i gde!

Nakon što smo saznali da će najlepši gej kreator, Mark Džejkobs (Marc Jacobs), glumiti u jednom filmskom ostvarenju, umirali smo da saznamo koji film je u pitanju. Sada konačno i znamo – u pitanju je Disconnect. Premijera bi trebalo da bude sledeće godine, a radnja je otprilike sledeća: traženje toplih ljudskih kontakata u hladnom dobu tehnologije. Mark kaže da je njegov lik potpuno drugačiji od njega a mi kažemo – kako god da okrenemo, ne ide: ili je lep i gej, ili glumi da je strejt, pa je ružan!

Slika 14 Modni zalogaji: Jacobs, Lagerfeld i Wintour za uzbudljivu modnu nedelju

Nadamo se da će on obući kompletnu postavu filma!

Ludnica u Tokiju – Ana Vintur kao glavna zvezda!

U Tokiju je održan Vogue Fashion Night Out. Ana (Anna Wintour) je uzdignuta skoro na status rok zvezde, jer su svi trčali za njom kao da prolazi Sveti Petar. Nakon obilaska grada, odnosno prodavnica, održala je govor o ženama u svetu mode i njihovoj diskriminaciji. Sad je i feministkinja. Zauzeta neka žena, nema šta.

Slika 25 Modni zalogaji: Jacobs, Lagerfeld i Wintour za uzbudljivu modnu nedelju

Samo nam fali da se primi na Japance.

Opasno – Žizel i crevo!

Naša draga Žizel (Gisele Bündchen) slikala se za brazilski Harpers Bazaar. U svojim rukama držala je crevo dok se slikala. Fotke su seksi, provokativne, ženstvene i ne sumnjamo da će muškarci odlepiti, a nismo ni mi ravnodušne. Ovaj magazin ozbiljno preti brazilskom izdanju Vogue-a, pošto s vremenom imaju sve bolje editorijale. Vogue, čuvaj se!

 Modni zalogaji: Jacobs, Lagerfeld i Wintour za uzbudljivu modnu nedelju

Žizel, svaka čast!

Carven’s ima nove cipele!

Nova kolekcija cipela brenda Carven’s je verovatno najviše čekana kolekcija obuće ove sezone. Ove sezone, oni kažu da je retro in, kao i platforme i debele štikle. Ove divne cipelice prosto su za poželeti, naročito ako su platforme od plute kombinovane sa klasičnim retro oblikom. Klasično, elegantno, veselo – retro!

Slika 44 Modni zalogaji: Jacobs, Lagerfeld i Wintour za uzbudljivu modnu nedelju

Meni jedan par ovih, molim!

Lagerfeld je uvek aktuelan!

Naš omiljeni čovek na svetu, Karl Lagerfeld (Karl Lagerfeld), sada sarađuje i sa kozmetičkim radnjama Sephora. Kolekcija sadrži lakove za nokte (crni i zlatni, naravno), parfem, Karlovu lutkicu i kuglu sa snegom. Najgenijalniji deo svakako su senke oblikovane kao Karlova silueta. Ko može da ga ne voli? Najlepša vest je to da će kolekcija prvo biti distribuirana u Evropi, pa možda i možemo da je se domognemo.

Slika 52 Modni zalogaji: Jacobs, Lagerfeld i Wintour za uzbudljivu modnu nedelju

Najveći genije mode ponovo udara!


Alitria Silva – Mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Comments