Autorka bloga “Cute & Little” je tridesetogodišnja Kajlin (Kileen), koja živi u Dalasu, a bavi se programiranjem. Blog je posebno mesto gde čitaocima predstavlja modne eksperimente. Poslovni stil upakovan na njen način dobija sasvim drugačiju, savremeniju crtu. Kada su posredi boje, omiljeni su joj zemljani tonovi, sjajno prati trendove color block i neon. Pored odevnih kombinacija na blogu možete naći uputstva vezana za šminkanje i frizure.

139 Fashion Blogs: Azijske modne princeze 2. deo

Kileen & cuteandlittle.com

225 Fashion Blogs: Azijske modne princeze 2. deo

Kajlin nosi šal Alexander McQueen sa kosturskim glavama od 295$

Kreativna oaza “Mint Green Submarine”, nastala je u septembru ove godine. Autorka, Elen, želela je da stvori sebi mesto gde će objediniti hobije, strast prema modi i fotografisanju. Za veoma kratko vreme, uspela je da oduševi čitaoce kako stilom tako i sjanim fotografijama. Kada zakoračite na stranice bloga, uverićete se da odlično nosi casual i rok-stil pored elegantnog, koji joj, ipak, najlepše pristaje.

323 Fashion Blogs: Azijske modne princeze 2. deo

Ellen & mintgreensubmarine.com

421 Fashion Blogs: Azijske modne princeze 2. deo

Romantična Elen

Žudnja za životom, blog naziva “Lust for Life”, vlasništvo je osamnaestogodišnje Olivije Lopez (Olivia Lopez). Pisanje bloga otpočela je u novembru 2006. a ostvarila je saradnje sa mnogim štampanim i onlajn magazinima. S obzirom na to da mnogo putuje, početkom meseca prisustvovala je događaju “Tokyo`s Fashion night out”, gde se srela sa autorkama blogova “Fashion Squad”, “Kayture” i “The Blonde Salad” koje smo već predstavili.

524 Fashion Blogs: Azijske modne princeze 2. deo

Olivia Lopez & fashionsalade.com/lusttforlife

620 Fashion Blogs: Azijske modne princeze 2. deo

Zavodljiva Olivia

Prva na listi najposećenijih filipinskih modnih blogova nalazi se Kamil Ko (Camille Co) i “Camille Tries To Blog”. Ona je modni dizajner i kreatorka RTW linije za žene, a modele prodaje preko bloga kao i onlajn prodavnice Coexist. Vrlo često se nalazi i u ulozi modela. Diplomirala je na “Ataneo Univerzitetu” u Manili, a blog je otvorila u aprilu 2010. Prefinjen, elegantan i romantičan stil, uz naglasak na izuzetno velik nakit i visoke potpetice. Voli lagane, lepršave materijale, jer smatra da se u njima svaka žena oseća prijatnije.

94 Fashion Blogs: Azijske modne princeze 2. deo

Camille Co & itscamilleco.com

105 Fashion Blogs: Azijske modne princeze 2. deo

Atraktivna Kamil

Modni dnevnik “Thirsty Thought”, autorke Kris Uj (Kryz Uy) nalazi se na trećem mestu liste najčitanijih filipinskih modnih blogova. Kris za sebe kaže da je zavisnica o životu, plesu i umetnosti. Stilom joj vladaju žive boje, cvetni i životinjski dezeni, krupne visoke potpetice i neizostavni aksesoari. Poebnu pažnju obraća na odabir nakita i obuće.

716 Fashion Blogs: Azijske modne princeze 2. deo

Kryz Uy & kryzuy.com

87 Fashion Blogs: Azijske modne princeze 2. deo

Kryz u čarobnoj zelenoj haljini


Marina Marry – studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi sanjar, hedonista i ponosni vlasnik kreativne džungle “Imagine, Create, Enjoy”. Omiljeni citat:“Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”

Comments