Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Prethodne tekstove rubrike “Fashion Blogs” možete pročitati ovde.

Uređivanje modnih blogova sjajan je primer kako u životu možete napraviti spoj lepog i korisnog. Tome u prilog, predstavljamo vam divan blog sedamnaestogodišnje Natali Ljao (Natalie Liao) iz San Franciska. Pored strasti prema modi, koju je prenela na stranice bloga “La Vagabond Dame”, ova šarmantna dama takođe je modni savetnik i stilista prodavnice na internetu Bebe/2b. Ostvarivši saradnju sa mnogim svetski poznatim brendovima, odlučila je da se otisne i u svet modelinga. Dvogodišnje iskustvo vođenja modnog dnevnika donelo joj je veliki broj obožavalaca, koje je osvojila svojim neprikosnovenim stilom.

142 Fashion Blogs: Azijske modne princeze (4. deo)

Natali Ljao & lavagabonddame.blogspot.com

240 Fashion Blogs: Azijske modne princeze (4. deo)

Ona može podjednako dobro izneti seksi i romantičan stil

335 Fashion Blogs: Azijske modne princeze (4. deo)

Prelepa Natali

Kani Kao (Connie Cao) svoj blog “K is for Kani” opisuje kao dnevnik stila inspirisan modom, a upotpunjen efektnim fotografijama. Pokrenula ga je 2010. godine i danas je čita preko 25,000 obožavalaca iz oko 100 zemalja sveta. Ona ima samo 19 godina, studentkinja je trgovine i prava, a kreativnost ispoljava praveći aksesoare za kosu, koje često predstavlja u svojim odevnim kombinacijama. Ljubiteljka je dobrih vintage odevnih predmeta i veoma često ih kombinuje sa modernim. U okviru svog bloga ima i dve prodavnice putem kojih možete kupiti modne detalje koje dizajnira.

435 Fashion Blogs: Azijske modne princeze (4. deo)

Kani Kao & kisforkani.com

530 Fashion Blogs: Azijske modne princeze (4. deo)

Jarke boje i kombinacija različitih dezena najbolje opisuju njen stil

616 Fashion Blogs: Azijske modne princeze (4. deo)

Divna Kani na ulicama Melburna

Iz Hong Konga dolazi nam divna Majo Vo (Mayo Wo), autorka bloga “Mellow Mayoness”. Stranice ove šarmantne dame slobodno možemo nazvati vintage, jer je to upravo i stil koji je najbolje opisuje. Ona svojim odevnim kombinacijama daje posebnu notu nežnosti, uklapajući suknje, visoke potpetice, lepršave bluze i neizostavne aksesoare. Za samo godinu dana uređivanja bloga, postigla je izuzetan uspeh koji se meri kako brojem dnevnih poseta, tako i mnogobrojnim sponzorstvima od strane modnih kuća koje je reklamirala.

711 Fashion Blogs: Azijske modne princeze (4. deo)

Majo Vo & fashionsalade.com/mellowmayoness

88 Fashion Blogs: Azijske modne princeze (4. deo)

Suknje su najbrojniji odevni komadi u njenom garderoberu

93 Fashion Blogs: Azijske modne princeze (4. deo)

Šarmantna Majo

Devojka koja sebe naziva zavisnicom o čokoladi jeste dvadesetjednogodišnja Izabel (Isabel), vlasnica bloga “Metallic Paws”. Ova studentkinja četvrte godine prava, koja ima sklonosti ka crtanju, svoj stil čitaocima predstavlja iz srca Australije, Sidneja. Blog ove divne dame još uvek je u povoju, pošto je počela da ga uređuje tek sredinom prošle godine. Sasvim smo sigurni da će se broj obožavalaca brzo povećavati s obzirom na to da Izabel prosto osvaja svojim stilom i neverovatnom harizmom.

104 Fashion Blogs: Azijske modne princeze (4. deo)

Izabel & metallicpaws.blogspot.com

1111 Fashion Blogs: Azijske modne princeze (4. deo)

Voli da nosi bluze i haljine lepršavih materijala

1210 Fashion Blogs: Azijske modne princeze (4. deo)

Nežna Izabel

Modnu riznicu “Poisepolish” možemo definisati kao jedan svojevrsni skup modnih vesti, događaja, predloga i fenomenalnog ukusa njegove autorke, Silvije Sjantar (Silvia Siantar). Svoju ljubav prema visokim potpeticama ova devetnaestogodišnja blogerka iz Singapura otkrila je rekavši: “Ne mogu nositi ravnu obuću jer imam osećaj da stalno koračam uzbrdo.” Izgleda da je to zaista tačno, pošto su njene svakodnevne kombinacije uvek začinjene savršenim parom cipela na štiklu, koje su san svake devojke. Jedne od njih nose etiketu Manolo Blahnik. Pored cipela, posebnu pažnju posvećuje odabiru šešira i nakita. Kada zakoračite na stranice ovog dnevnika, imaćete utisak da prelistavate prestižni modni magazin, jer će vas Silvija oduševiti svojim stilom pisanja i aktuelnim temama iz sveta mode.

1310 Fashion Blogs: Azijske modne princeze (4. deo)

Silvija Sjantar & poisepolish.com

143 Fashion Blogs: Azijske modne princeze (4. deo)

Blog "Poisepolish" pravi je foto-album kojem nećete moći odoleti

151 Fashion Blogs: Azijske modne princeze (4. deo)

Fantastična Silvija


Marina Marry je studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi sanjar, hedonista i ponosni vlasnik kreativne džungle “Imagine, Create, Enjoy”. Omiljeni citat: “Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”

Editors choice