Ukoliko su brojke merilo uspeha, onda vam sa posebnim zadovoljstvom predstavljamo Dulse Tehedu (Dulce Tejeda), autorku bloga “Dulce Candy”. Oduvek je sanjala da postane učiteljica u školi, međutim snovi i neobične životne odluke, uticale su na njen današnji stil života. Naime, 2006. godine odlučila je da se pridruži vojsci, gde je radila kao mehaničarka. Ovo iskustvo joj je mnogo značilo, ali je u jednom momentu shvatila da je izgubila ženstvenost noseći istu uniformu svaki dan. Tako je, vrativši se s posla, skinula uniformu, uključila kameru i počela da priča o ženskim stvarima poput šminke, mode i kupovine. Ovako je nastao njen izuzetno uspešan modni dnevnik, koji danas okuplja preko 33,000 čitalaca koji je prate i više od 91,000 obožavalaca na Facebooku. Na njenom You Tube kanalu, koji broji preko 100 miliona pregleda, možete pronaći savete kako da se našminkate ili napravite neke zanimljive frizure. Pored mode, najveća inspiracija ovoj dvadesetčetvorogodišnjoj blogerki jeste njena majka. Dulse kaže da je njen glavni cilj kreiranje sopstvene modne linije i šminke, i otvaranje butika u Los Anđelesu.

171 Fashion Blogs: Brinete koje oduzimaju dah

Dulse Teheda & dulcecandy.com

256 Fashion Blogs: Brinete koje oduzimaju dah

Pastelni tonovi naglašavaju njenu ženstvenost

356 Fashion Blogs: Brinete koje oduzimaju dah

Prelepa Dulse

Morven Smit (Morven Smith) dvadesetčetvorogodišnja je Škotlanđanka koja od avgusta 2010. godine uređuje blog “Cats and Rocking Chairs”. Njen jedinstven stil čine suknje i haljine asimetričnih krojeva, kombinacija različitih dezena, kožni šortsevi nošeni sa jaknama od krzna, kao i odlično odabrani aksesoari. Šeširi su neizostavan modni detalj, uglavnom ležernijih kombinacija. Međutim, danas je predstavljamo u romantičnom svetlu, kojim je osvojila srca skoro 6,000 obožavalaca. Ova zanosna brineta u novembru prošle godine pozirala je za Volcomov lookbook, predstavljajući kolekciju jesen-zima 2012.

452 Fashion Blogs: Brinete koje oduzimaju dah

Morven Smit & morven-catsandrockingchairs.blogspot.com

544 Fashion Blogs: Brinete koje oduzimaju dah

Lepom frizurom uvek upotpuni izgled

637 Fashion Blogs: Brinete koje oduzimaju dah

Atraktivna Morven u kompletu od tvida

Vlasnica prodavnice na internetu “Vintage Mavens” i autorka istoimenog bloga jeste sjajna Šarin Sarvar Rubiera (Shareen Sarwar-Rubiera). Ona je, takođe, dizajnerka odeće koju prodaje, a naziv njene prve modne linije bio je “We Are Vintage Mavens”. Modni blog joj je u velikoj meri pomogao da unapredi prodaju i bliže upozna kupce sa svojim modelima. Njen suprug Horhe Rubiera (Jorge Rubiera) pruža joj veliku podršku. Bio je model prve muške modne linije, a zaslužan je i za sve fantastične fotografije na ovim stranicama, koje blog čine efektnijim i pružaju vam osećaj da listate prestižni modni časopis.

729 Fashion Blogs: Brinete koje oduzimaju dah

Šarin Sarvar Rubiera & vintagemavens.blogspot.com

819 Fashion Blogs: Brinete koje oduzimaju dah

Upadljiva ciklama tufnasta haljina u kombinaciji sa iscepanim čarapama

913 Fashion Blogs: Brinete koje oduzimaju dah

Majami pruža mogućnost izbora divnih mesta za fotografisanje

Rejčel Mari Džouns (Rachel-Marie Jones) model je, fotograf, a u slobodno vreme i urednica bloga “Jag Lever”. Ona ima 23 godine, živi u Čikagu, a motiv za pokretanje modnog dnevnika bilo joj je, prvenstveno, stvaranje prostora gde će deliti svoju ljubav prema modi, umetnosti, muzici i događajima iz svakodnevnog života. S obzirom na to da studira fotografiju, iskreno se nada da će jednog dana raditi za “Vogue”. Svojim izgledom i stilom, znatno se izdvaja od drugih blogerki, što njene verne čitaoce navodi da se iznova vraćaju stranicama bloga “Jag Lever”, čiji naziv na švedskom znači “živim”.

1015 Fashion Blogs: Brinete koje oduzimaju dah

Rejčel Mari Džouns & jaglever.tumblr.com

1114 Fashion Blogs: Brinete koje oduzimaju dah

Crna kao večna inspiracija

1211 Fashion Blogs: Brinete koje oduzimaju dah

Lice poput lutke sa naslovnih strana


Marina Marry je studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi sanjar, hedonista i ponosni vlasnik kreativne džungle “Imagine, Create, Enjoy”. Omiljeni citat:”Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”

Comments