Blog “Divine World of Fashion”, ispisan veštom rukom Branislave Antović, mami vas da se iznova vraćate njegovim stranicama i uživate u pitkim modnim pričama. Ono što posebno oduševljava kada je ova dama u pitanju je, kako i sama kaže, “Poigravanje dečačkim izgledom, začinjenim dvanaesticama, krvavocrvenim karminom i upečatljivim nakitom”.

1100 Fashion Blogs: Domaće trendseterke

Branislava Antović & divineworld.blogspot.com

289 Fashion Blogs: Domaće trendseterke

Aksesoari u prvom planu

Kada vam kažemo da stil koji ima karakteristike smelog, urbanog, a ujedno elegantnog i sofisticiranog ne može izneti apsolutno niko kao ona, tada vam je potpuno jasno da se radi o Marini Arnaut i blogu “Frashion by Marina”. Nepokolebljiva, istrajna i nadasve originalna, ova devojka svakoj odevnoj kombinaciji daće jedinstveni pečat.

383 Fashion Blogs: Domaće trendseterke

Marina Arnaut & frashionbymarina.blogspot.com

475 Fashion Blogs: Domaće trendseterke

Krzno i efektan nakit

Moda i stil, pomešani sa ogromnom količinom šarma, vode vas na stranice “Fashion and Style” bloga Vanje Milićević. Pored fenomenalnih odevnih kombinacija i predloga kako nositi aktuelne trendove, posebno oduševljenje izaziva odabir modnih detalja odlično uklopljenih u celinu. Fotografije sa njenim potpisom poručuju da treba da se osećate zadovoljno u onome što nosite.

564 Fashion Blogs: Domaće trendseterke

Vanja Milićević & fashionandstylev.blogspot.com

647 Fashion Blogs: Domaće trendseterke

Sve je u detaljima

Blog “Bonjour JR” asocijacija je na savršen stil i beskrajnu harizmu njegove autorke Jovane Radojičić. Kada uspete izneti rok stil na sofisticiran i nežan način, pretvarajući ga u elegantan, budite sigurni da ste postigli gotovo nemoguće. No, Jovani to sa lakoćom uspeva i potpuno će vas osvojiti svakim novim pojavljivanjem, idejama i modnim detaljima kojima posvećuje posebnu pažnju.

732 Fashion Blogs: Domaće trendseterke

Jovana Radojičić & bonjourjr.blogspot.com

822 Fashion Blogs: Domaće trendseterke

Savršena mera ukusa

Iza stranica bloga “Anja’s Runway” nalazi se sjajna Anja Stančić, koja nas je oduševila definicijom ličnog stila. Kaže da se u njenim kombinacijama možemo susresti sa oblicima i formama šezdesetih, bling-bling elementima, 3D teksturama i naravno, color block trendom koji je prema njenim rečima obeležio ovu godinu. Obožava igru trendovima i smatra da ne treba da prihvatimo sve što nam je servirano, već da treba da se trudimo da sve prilagodimo sopstvenom ukusu.

914 Fashion Blogs: Domaće trendseterke

Anja Stančić & anjasrunway.blogspot.com

1010 Fashion Blogs: Domaće trendseterke

Elegantno, kreativno, drugačije

Anastasija Milojević, šarmantna autorka bloga “Butterfly Dreamer”, voli da se oproba u različitim stilovima, što najviše zavisi od njenog trenutnog raspoloženja. Danas smo izdvojili posebno interesantnu kombinaciju crne i zelene, začinjenu damskim šeširom i efektnim nakitom. Košulja, džins i jakna sa krznom su komadi garderobe u kojima ćete uvek blistati.

1116 Fashion Blogs: Domaće trendseterke

Anastasija Milojević & anastasija-stasha.blogspot.com

1215 Fashion Blogs: Domaće trendseterke

Tonovi koji čine sjajan sklop

Kombinacijom različitih dezena pokažite da ste spremni za modne eksperimente! Ukoliko se opredelite za taj korak, aksesoare svedite na minimum, jer ćete tako postići pravi efekat. Zorana Jovanović, autorka bloga “Zorannah’s Fashion Corner”, daće vam odlične preporuke za uspešne rezultate ovakvog poduhvata.

1312 Fashion Blogs: Domaće trendseterke

Zorana Jovanović & zorannah.com

1411 Fashion Blogs: Domaće trendseterke

Lepota u jednostavnosti


Marina Marry – studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi sanjar, hedonista i ponosni vlasnik kreativne džungle “Imagine, Create, Enjoy”. Omiljeni citat:“Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”

Comments