Prethodne tekstove rubrike “Fashion Blogs” možete pročitati ovde.

Urednica bloga “Love Maegan” je sjajna Megan Tintari (Maegan Tintari) iz Los Anđelesa. Pokrenula je ovaj modni dnevnik još u aprilu 2007. godine, ali se njegovom ozbiljnijem uređivanju posvetila godinu dana kasnije. Megan smatra da je najbitnije da radiš ono što zaista voliš, jer tek kada posao obavljaš sa mnogo ljubavi, možeš postići uspeh. Ona je želela da bude modni kreator, te je pohađala školu modnog dizajna, ali je nikada nije završila. Ova izuzetno kreativna i talentovana mlada dama uređuje jedan od sadržajno najbogatijih blogova, te na njemu možete pronaći fantastične savete kako da napravite razne frizure, modne detalje i ukrase za kuću. Megan kaže da je potrebno izdvojiti dosta vremena kako biste napravili kvalitetan blog. Počev od osmišljavanja članka, pisanja, fotografisanja, pa sve do njegovog objavljivanja. Međutim, pored bloga ona radi u galeriji umetnosti i kao grafički dizajner, a sve poslove uspeva da obavi perfektno u šta ćete se uveriti posetom “Love Maegan” stranica.

174 Fashion Blogs: Stil zanosnih plavuša

Megan Tintari & lovemaegan.com

268 Fashion Blogs: Stil zanosnih plavuša

Savršen izbor aksesoara čini njene kombinacije zanimljivijim

360 Fashion Blogs: Stil zanosnih plavuša

Divna Megan

Helena Glejzer (Helena Glazer) je devojka koja je ceo život živela u Njujorku. Međutim, preselivši se u Bruklin, otvorila je modni blog i nazvala ga “Brooklyn Blonde”. Srca svojih čitalaca osvojila je fantastičnim stilom za koji, kako kaže, inspiraciju dobija na ulicama Njujorka. Slobodno vreme obožava da provodi šetajući i analizirajući stil prolaznika. Izgledom će vas možda podsetiti na Bler Edi (Blair Eadie), jer i ona na odličan način uspeva da iznese kombinaciju različitih dezena, koja je svojstvena čuvenoj Bler. Helena kaže da joj je moda u srcu, te zbog toga prijatelji vole da joj kažu kako misle da je rođena sa torbom u rukama i visokim potpeticama.

457 Fashion Blogs: Stil zanosnih plavuša

Helena Glacer & brooklynblonde.com

550 Fashion Blogs: Stil zanosnih plavuša

Helena nosi Kate Spade i Hermes narukvice i Rebbeca Minkoff cipele

629 Fashion Blogs: Stil zanosnih plavuša

Uvek elegantna

Dvadesetšestogodišnja blogerka iz Kejptauna, Karlin Mejer (Carlinn Meyer), vodi modni dnevnik “Superficialgirls”. Trenutno ima blizu 6,000 čitalaca koji je svakodnevno prate, a kao podstrek da nastavi sa odličnim uređivanjem bloga, bila je nagrada za drugo mesto u modnoj kategoriji u okviru takmičenja “SA Blog Awards”. Ova šarmantna dama izuzetnog stila, ume da se igra modom, kombinujući najneverovatnije dezene i boje. Smele odevne kombinacije su definitivno način na koji ćete ostaviti lični pečat i ostati zapamćeni, posebno kada su u pitanju modni blogovi. Karlin obožava jarke boje, haljine, suknje, visoke potpetice i blejzere. Kada su u pitanju modni detalji, njena deviza je – manje je više (less is more).

720 Fashion Blogs: Stil zanosnih plavuša

Karlin Mejer & superficialgirls.com

816 Fashion Blogs: Stil zanosnih plavuša

Pruge su definitivno njen favorit kada su dezeni u pitanju

97 Fashion Blogs: Stil zanosnih plavuša

Atraktivna Karlin

Devojka za koju kažu da je inspirativna baš zbog svoje svestranosti, uređuje blog “Mojomade” i zove se Morgan Džonel (Morgan Joanel). Ona piše pesme, stvara muziku, dizajnira modne detalje i garderobu. Kaže da obožava da stvara i da ne zna drugačiji način da izrazi svoja osećanja. Dizajnirala je kolekciju “Mojo Made” za australijski brend Auzki, koju je moguće kupiti u preko dvesta prodavnica širom Australije. Pored toga što svoju kreativnost ispoljava kreirajući odeću, muzika predstavlja značajan segment u njenom životu. Fantastičan singl i spot ove talentovane umetnice, možete pogledati na njenom YouTube kanalu. Pošto je napravila odličan spoj između mode i umetnosti, on je imao veliki uticaj i na njen stil koji možemo svrstati u urbano-rokerski. Šortsevi, visoke potpetice, nestrukirane majice, nitne i upadljivi aksesoari, obično su njen izbor kada su u pitanju svakodnevne odevne kombinacije.

108 Fashion Blogs: Stil zanosnih plavuša

Morgan Džonel & mojomade.blogspot.com

1113 Fashion Blogs: Stil zanosnih plavuša

Poseban akcenat stavlja na izbor nakita

1212 Fashion Blogs: Stil zanosnih plavuša

Jedinstvena i uvek svoja


Marina Marry je studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi sanjar, hedonista i ponosni vlasnik kreativne džungle “Imagine, Create, Enjoy”. Omiljeni citat: “Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”

Comments