Liz Čerkasova (Liz Cherkasova) autorka bloga “Late Afternoon”, svojim stilom i načinom na koji ga predstavlja, pridobila je zavidnu čitalačku publiku. Ona uglavnom preferira jarke, upadljive boje, interesantne printove i izuzetno visoke potpetice. Nedavno je ostvarila saradnju i sa modnom kreatorkom Dajen fon Furstenberg (Diane von Fürstenberg), gde je reklamirala njen aktuelnu jesenju kolekciju. Kako se trenutno nalazi u Njujorku, sigurno nas očekuje još neka sjajna saradnja.

1 Street Style: Strane modne blogerke

Liz Cherkasova & lateafternoonblog.com

2 Street Style: Strane modne blogerke

Prelepa Liz Cherkasova

Ona je prava diva modnih blogova. Svima dobro poznata fantastična Bler Edi (Blair Eadie) poznatija kao Bee. “Atlantic-Pacific” je njena modna oaza a posebno se izdvojila svojom interesantnom punđom, kombinacijom šarenih dezena, koje sigurno ne biste nikada pomislili uskladiti. Dokaz njene izuzetno velike popularnosti jeste interesovanje za saradnju mnogih svetski poznatih brendova. Pored gostovanja na jednoj stranici septembarskog Vogue-a gde je preporučila beauty proizvod za prirodan izgled kože, zajedno sa Liz Čerkasovom, učestvovala je u predstavljanju jesenje kolekcije Dajen fon Furstenberg.

31 Street Style: Strane modne blogerke

Blair Eadie & atlantic-pacific.blogspot.com

4 Street Style: Strane modne blogerke

Smela kombinacija Blair Eadie

Zavodljiva osamnaestogodišnja plavuša Kristina Bazan (Kristina Bazan), svojom harizmom i savršenim izgledom, sigurno će vas osvojiti na prvi pogled. Njenim stilom dominiraju pretežno kratke haljine, suknje i izuzetno uske pantalone. Ona dolazi iz Švajcarske a vodi blog “KAYTURE”. Pored  mnoštva kampanji koje je radila, pozvana je da organizuje modnu reviju u prestižnom klubu “Diagonal” u Cirihu gde je imala zadatak da stilizuje modele sa kojima je izašla na pistu. Takođe, krunisana je titulom “Mis fotogeničnosti” na Izboru za mis Švajcarske, održanom u septembru ove godine.

5 Street Style: Strane modne blogerke

Kristina Bazan & kayture.com

61 Street Style: Strane modne blogerke

Mlada dama od stila - Kristina Bazan

Erika Mari, autorka je dnevnika “Fashion Chalet” otvorenog još u julu 2006. No, njegovim ozbiljnijim ažuriranjem pozabavila se tek dve godine potom. Savršeno može da iznese rok stil, kožne suknje, pantalone, mantile a neretko će vas obradovati koloritnim kombinacijama i fenomenalnim modelima džinsa. Posebnu pažnju obraća na torbe kao omiljene modne detalje.

71 Street Style: Strane modne blogerke

Erica Marie & fashionchalet.net

8 Street Style: Strane modne blogerke

Erica Marie u rokerskom fazonu

Još jedna atraktivna plavuša Šea Mari (Shea Marie), potpisuje blog “Cheyenne Meets Chanel”. On će u novembru ove godine navršiti tačno godinu dana postojanja za koje je uspela da pridobije preko 5.000 čitalaca. Izazovan i zavodljiv stil, definitivno su njen zaštitni znak. Obožava izuzetno duboke čizme visokih potpetica, šortseve kao i providne materijale. Ona postiže seksi izgled čak i u casual varijanti.

9 Street Style: Strane modne blogerke

Shea Marie & cheyennemeetschanel.com

101 Street Style: Strane modne blogerke

Seksi plavuša Shea Marie

Sigurno najnasmejanija i najopuštenija među blogerkama, dvadesetdvogodišnja Leandra Medine (Leandra Medine), piše nam sa bloga “The Man Repeller”. Od svih danas predstavljenih, ona može da se pohvali sa gotovo 10.000 onih koji je verno prate, iz dana u dan. Važi za devojku od koje možete očekivati apsolutno sve, počev od najluđih mogućih poza na ulicama ili omiljenoj joj terasi, pa sve do šetnje grada u mantilu, lepršavoj bluzi i gaćicama. Ona je takođe jedna od angažovanijih blogerki a u okviru sekcije Pressing Press, možete videti podužu listu magazina u kojima je gostovala.

111 Street Style: Strane modne blogerke

Leandra Medine & manrepeller.com

12 a Street Style: Strane modne blogerke

Luckasta i neobična Leandra Medine


Marina Marry – studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi sanjar, hedonista i ponosni vlasnik  kreativne džungle Imagine, Create, Enjoy”. Omiljeni citat:“Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”

Comments