Prethodne tekstove rubrike “Fashion Blogs” možete pročitati ovde.

Kroz magično carstvo cipela vodi vas autorka bloga “Sea of Shoes”, Džejn Oldridž (Jane Aldridge). Ova prelepa dama zagonetnog pogleda, otvorila je modni dnevnik sa samo 15 godina. Ono što sigurno nije ni sanjala, mlada studentkinja iz Dalasa, jeste da će njen hobi prerasti u vrlo ozbiljan poslovni poduhvat. Od 2007. pa do danas, postigla je neverovatan uspeh ostvarivši saradnju sa mnogim prestižnim modnim kućama. Džejn smatra da su cipele osnov svake odevne kombinacije, te njihovom odabiru posvećuje posebnu pažnju. Prirodna lepota, jedinstven stil i neopisiva harizma, osvojili su srca preko 60,000 čitalaca koji je prate putem društvene mreže Twitter.

180 Fashion Blogs: Svet modernih bajki

Džejn Oldridž & seaofshoes.typepad.com

267 Fashion Blogs: Svet modernih bajki

Upisala se u knjigu "Stilizuj se", koja predstavlja lični stil 95 svetski poznatih blogerki

366 Fashion Blogs: Svet modernih bajki

Posebnu ljubav gaji prema vintage odevnim predmetima

461 Fashion Blogs: Svet modernih bajki

Cipele su njena glavna inspiracija, posebno ove koje potpisuju Dolce & Gabbana

Šesnaestogodišnja studentkinja Eba Zingmark (Ebba Zingmark) jedna je od devet blogera koji pišu za švedski modni i lifestyle magazin “Modette”. Ovu mladu i već uspešnu blogerku, zapazila su mnoga imena modne industrije pa se oprobala i u ulozi manekenke za dizajnerku Filipu Knutson (Filippa Knutsson). Trenutno se nalazi na petom mestu Lookbook-ove liste blogerki sa najviše glasova obožavalaca, što je odlična pozicija s obzirom na veliki broj članova. Devojka koja naprosto pleni šarmom i prirodnošću, najviše voli dečački stil pa je uglavnom možemo videti u ravnoj obući, širokim pantalonama i nestrukiranim krojevima jakni. Eba kaže da je vrlo važno verovati sopstvenom ukusu i ne voditi računa o tome šta drugi misle. Takođe, smatra da bi moda trebalo da bude zabavna i da u njoj ne bi smela da postoje pravila.

552 Fashion Blogs: Svet modernih bajki

Eba Zingmark & nyheter24.se/modette/ebbazingmark

644 Fashion Blogs: Svet modernih bajki

Obraduje se kada vidi sebe na stranicama magazina "KUPÉ"

72 Fashion Blogs: Svet modernih bajki

Prelepa Eba sa uvek odličnim izborom modnih detalja

823 Fashion Blogs: Svet modernih bajki

Prelepa Eba sa uvek odličnim izborom modnih detalja

Aleksandra Bojarova (Aleksandra Boyarova) ima 24 godine i studentkinja je istorije umetnosti u Londonu. Pored studija i bavljenja modelingom, uređuje sjajan blog “Jeliza Rose”. Svoj modni dnevnik otvorila je 2010. godine, ali se njegovom aktivnom uređivanju posvetila prošle godine, uvidevši prednosti koje pruža. Stilovi u kojima je možete videti variraju od njenog trenutnog raspoloženja. Bilo da je u pitanju damski, gotik, rok ili romantičan izgled, sasvim je sigurno da će vas oduševiti načinom na koji ga iznosi. Pojavljivanjem u spotu svog prijatelja, predstavila se u sasvim drugačijem svetlu, ostavljajući muški deo populacije bez daha.

917 Fashion Blogs: Svet modernih bajki

Aleksandra Bojarova & jeliza-rose.blogspot.com

1018 Fashion Blogs: Svet modernih bajki

Aleksandra nosi Gianfranco Ferre kaput

1115 Fashion Blogs: Svet modernih bajki

Omiljeni aksesoari: Primark tašna i Topshop čizme

1212 Fashion Blogs: Svet modernih bajki

Atraktivna blogerka u muzičkom spotu za numeru "Feeling Good"


Marina Marry je studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi sanjar, hedonista i ponosni vlasnik kreativne džungle “Imagine, Create, Enjoy”. Omiljeni citat: “Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”

Comments