Blog pokrenut u maju ove godine za samo nekoliko meseci uspeo je da okupi nešto više od četiri hiljade čitalaca. Njegova prelepa autorka, pola Jermenka, a pola Beloruskinja, zove se Inga i uređuje modni dnevnik “Intrigue me now”. Živi u Londonu, a s obzirom na to da često putuje, čitaoce oduševljava interesantnim modnim putopisima. Pored izveštaja sa modnih događaja i izložbi koje posećuje, strane dnevnika obiluju izuzetnim stilom predstavljenim kroz mnoštvo sjajnih odevnih kombinacija. Posredi su pretežno haljine i suknje laganih materijala, visoke potpetice – u apsolutno svakoj prilici, šorcevi i poneki par uskih pantalona.

150 Fashion Blogs: Zavodljive brinete savršenog stila

Inga & intriguemenow.blogspot.com

234 Fashion Blogs: Zavodljive brinete savršenog stila

Atraktivna Inga

Zina Čarkoplia (Zina Charkoplia) iz Barselone, dama je koja za sebe kaže da je opsednuta modom. Radi kao brend menadžer, bavi se fotografijom, a vodi i izuzetno čitan blog “Fashion Vibe”. Obožava krzno, kožne pantalone i suknje, visoke potpetice Alexander Wang i kardigane kojima začini gotovo svaku neformalnu kombinaciju. Poznato je da svetski blogeri već nose kolekciju “Versace for H&M”, a među njima je i Zina koja se odlučila za prelepu strukiranu, kožnu haljinu, ukrašenu nitnama. Kaže da je srećna što je dobila ovu haljinu pre nego što se našla u prodavnicama i da predstavlja upravo to što Versace, po njenom mišljenju, jeste.

333 Fashion Blogs: Zavodljive brinete savršenog stila

Zina & fashionvibe-blog.blogspot.com

431 Fashion Blogs: Zavodljive brinete savršenog stila

Zina nosi Versace for H&M haljinu

Devojka koja će vas osvojiti neverovatnim šarmom i načinom na koji iznosi odevne kombinacije, zove se Adriana Gastelum (Adriana Gastélum). Dvadesetdvogodišnja Meksikanka uređuje blog “Fake Leather”, a inače je studentkinja grafičkog dizajna. Posebnu ljubav gaji prema umetnosti, ilustracijama, modi, šminkanju i fotografiji. Trenutno radi za jedan onlajn-magazin, a ponekad se otisne i ka ulozi modela. Raskošna modna riznica “Fake Leather” za nju predstavlja posebno mesto gde iskazuje svoj stil i inspiraciju. Uglavnom voli da kombinuje garderobu koja ide uz sve, kao i neutralne boje, jer se lakše uklapaju.

533 Fashion Blogs: Zavodljive brinete savršenog stila

Adriana Gastélum & fake-leather.com

627 Fashion Blogs: Zavodljive brinete savršenog stila

"Ponekad rizikujem kombinujući jarke boje", kaže Adriana

Dvadesetpetogodišnja blogerka iz Los Anđelesa, Anabel Fler (Anabelle Fleur) uređuje “Viva Luxury”. Vođenje modnog bloga joj je bila dugogodišnja želja, a na ovaj korak podstakla ju je dizajnerka Elisa Ferare (Elisa Ferare), rekavši: “Usudi se da sanjaš i sve što poželiš će se ostvariti”. Poželela je da njenu ljubav prema modi osete istomišljenici. Snovi su joj se ostvarili, s obzirom na to da je za samo devet meseci uspela da privuče zavidnu čitalačku publiku koja sada broji preko četiri i po hiljade obožavalaca. Izgled modela sa naslovnih strana, savršena linija i neosporna harizma, čine da se oduševite apsolutno svakom kombinacijom koju nosi.

721 Fashion Blogs: Zavodljive brinete savršenog stila

Annabelle Fleur & vivaluxury.blogspot.com

812 Fashion Blogs: Zavodljive brinete savršenog stila

Prelepa Annabelle

Danijela Ramirez (Daniela Ramirez), dvadesettrogodišnja studentkinja i modna blogerka vodi virtuelni dnevnik “Nany`s Klozet”. Rođena je u Venecueli, a živi u Majamiju. Sebe opisuje kao nekog ko nije zavisnik o brendovima, te voli da kupuje jeftinije umesto jednog skupog komada. Osvojiće vas šarmom, predivnim osmehom kao i prefinjenim stilom. Obožava lepršave materijale, visoke potpetice, haljine svih dužina, a kada su dezeni posredi, verna je leopardovom printu. Krajem oktobra Pantene-ov tim je poziva da bude promoter preparata za kosu. Snimanje je trajalo nekoliko sati, a rezultati će biti objavljeni na Pantene-ovoj Facebook stranici kao i na Danijelinom blogu.

98 Fashion Blogs: Zavodljive brinete savršenog stila

Daniela Ramirez & nanysklozet.com

1010 Fashion Blogs: Zavodljive brinete savršenog stila

Šarmantna Daniela


Marina Marry – studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi sanjar, hedonista i ponosni vlasnik kreativne džungle “Imagine, Create, Enjoy”. Omiljeni citat:“Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”

Comments