pics 002 Fashion by Dino boy

Od danas ćemo se družiti dečki i muškarci u našem kutku. Nadam se da ćemo zajedno uživati i kombinirati super krpe. Ako negdje zabrljam, ne zamjerite i najboljima se dešava.

Ovako, uvijek kad se priča o muškoj modi i trendovima nekima stane mozak i negdje zastane i inspiracija. S druge strane ljeto nam dolazi i temperature rastu. Prvo što bi savjetovao svima, čak i onim mačo balkanskim muškarcima da odu par puta u solarij i da uhvate makar malo boje. Ne trebate pretjerivati, ali opet treba pripremiti solidnu podlogu za nadalazeće zrake sunca.

pics 007 Fashion by Dino boy pics 003 Fashion by Dino boy

Vjerujte mi nije solarij samo za cure i nećete biti manje muško ako odete u njega, a i biti ćete sami zadovoljni. Vidjet ćete. Meni naj hit ovog ljeta su potkošulje! Jednostavno? Pa što da ne, zapamtite da nekad i ta jednostavnost može biti dobra i totalni pogodak. Ne bitno da li se radi o jednobojnim, dvobojnim ili šarenim potkošuljama. Bitno je kako ih kombinirate. I nikako nemojte da to bude preuska potkošulja, neka bude sve to malo šlampavo na vama, onako da vas hladi. Uz to možete kombinirati i neku laganu košulju npr. dobro je za neku noćnu zabavu na plaži ili šetnju preko dana uz more.

pics 013 Fashion by Dino boy

Poigrajte se i sa detaljima. Možda će vam ovo biti malo djetinjastvo, ali veliki hit su postale šarene gumene narukvice u oblicima. Ja sam si neki dan uzeo hrpu njih i meni su baš onako da me vrate u djetinjstvo i da razbiju monotoniju. Šeširi također dolaze u obzir. Ne morate ga baš nabiti na glavu, neka i on stoji onako opušteno na tjemenu glave. Jer ako imate naočare i ako nabijete šešir onda ćete izgledati nekako prenatrpano i zbijeno. Ovako lice više dolazi do izražaja.

pics 011 Fashion by Dino boy pics 010 Fashion by Dino boy

Ovo ljeto se poigrajte i sa obučom, budite drugačiji od drugih i usudite se. Za kraj sam htjeo reći da shvatite kako ne mora nešto biti skupo i sa markom da bi dobro izgledalo, ovo će sada zvučati isfurano, ali bitno je kako vi to iznesete. Pokušajte i kombinirati skupu odjeću sa jeftinijom i neka vas ne bude sram. Meni nema ništa draže kada nešto nađem na sniženju pa tu stvar kupim u svim bojama i sve to za male parice. Osmijeh od uha do uha.

Ništa to nije za sramiti se, nego maštu otvorite i obojite ovo ljeto u svojim bojama i budite u svom modnom svijetu. Nadam se da ćete uživati u udobnim stvarim i da nećete sebe mučiti. Take a care!


Dino Kalember je ponosni vlasnik modne kolumne i bloga DinoBoy, budući stilista ili urednik modnog časopisa. Moda nije sve što se nosi, to je njegov život.


Comments