Koliko samo puta dođete u situaciju da vam zaista ponestane inspiracije za oblačenje i da želite nešto novo i drugačije? Međutim, svi modni magazini i editorijali počinju da vam liče jedni na druge i jednostavno ne pronalazite nešto što bi vas oduševilo i zaintrigiralo, te vam dalo zanimljive ideje. Rešenje i pravo osveženje su modni blogovi, koji su u poslednje vreme preplavili internet. Njih vode mladi, kreativni, real life ljudi. Oni se kreću svuda oko nas i na jedan autentičan način prezentuju modu i stil. Sve što oni nose može biti dostupno i vama, sve je vrlo nosivo u odnosu na visoku modu kojom nas bombarduju iz modnih magazina, koja je vredna pažnje i divljenja, međutim najčešće je velikoj većini čista imaginacija.

fm12 Fashion moMENts: Fashion bloggers

Modni blogeri više od mode i trendova prezentuju stil. Autentičnost umesto uniformisanosti, sloboda umesto konzervativnosti. Budite maštoviti i nađite inspiraciju u kombinacijama blogera, prilagođavajući ono što vam se dopadne svom karakteru i senzibilitetu i to je siguran recept za uspeh. Obratite pažnju na detalje i kombinujte jednostavno sa atraktivnim, u svemu pronalazeći pravu meru.

fm17 Fashion moMENts: Fashion bloggers

Ove nedelje pogledajte kako to rade oni kojima je moda u krvi, koji modu žive i izaberite ono što biste mogli najbolje da iznesete i da budete vi.


Marko Obradović je student Fakulteta za kulturu i medije. Voli da provodi vreme sa kvalitetnim i neobičnim ljudima, ali i sam sa svojim hobijima – ples, fitnes, psihologija, parapsihologija, geografija, hortikultura… Najviše prezire laž, licemerje i nepravdu. Samo kreativan dan je ostvaren dan – parola je kojom se vodi kroz život.

Comments