Od kako su se pre nekoliko godina vratile na mušku modnu scenu, košulje nikako ne izlaze iz mode. One su i ove sezone apsolutni imperativ i nose se u svim prilikama i varijantama, od košulja na kratke rukave sa veselim printovima, preko laganih kaftana do strukiranih košulja strogih linija. S obzirom da su rasprodaje uveliko u toku, idealan je momenat da dopunite svoj garderober nekom zanimljivom košuljom i budete elegantni i sa stilom čitavog dana.

Business pink

Osvežite svoj poslovni look košuljom strogog kroja i upadljive boje. Pink će u letnjoj varijanti perfektno ići uz belo, a kao detalj savršen za poslovni outfit izaberite tanke prozirne naočare.

1a1 Fashion moMENts: Košulje FOREVER 1b1 Fashion moMENts: Košulje FOREVER 1c Fashion moMENts: Košulje FOREVER 1d Fashion moMENts: Košulje FOREVER

Relax, take it easy

Ove sezone izuzetno su moderni kaftani – odnosno malo duže košulje inspirisane istočnjačkom kulturom. Prave se od laganih, gotovo prozračnih materijala i najbolje izgledaju u svetlim bojama. Uz teget pantalone i neobične platnene espadrile imaćete perfektan izgled za neformalne poslovne trenutke ili druženje sa prijateljima.

3a Fashion moMENts: Košulje FOREVER 3b Fashion moMENts: Košulje FOREVER 3c Fashion moMENts: Košulje FOREVER

Tropic heat

Apsolutni hit ovog leta su košuljice obojene tropskim printovima cveća, lišća palmi i talasa mora. Uz ovakvu košulju izaberite farmerke u nekoj jakoj boji, lagane sandale i spremni ste za koktele u hladovini, uz reku.

5a Fashion moMENts: Košulje FOREVER 5b Fashion moMENts: Košulje FOREVER 5c Fashion moMENts: Košulje FOREVER 5d Fashion moMENts: Košulje FOREVER

Nude night

Večernji izlazak gotovo je nezamisliv bez košulje. Već neko vreme su moderne nude nijanse, tj. boje pudera, peska i kože. Uz takvu košulju od satena perfektno će ići crne pantalone, crna leptir mašna, koja je jedan od najpopularnijih aksesoara i crne elegantne cipele visokog sjaja.

2a Fashion moMENts: Košulje FOREVER 2b Fashion moMENts: Košulje FOREVER 2c Fashion moMENts: Košulje FOREVER 2d Fashion moMENts: Košulje FOREVER 2e Fashion moMENts: Košulje FOREVER

Marko Obradović je student Fakulteta za kulturu i medije. Voli da provodi vreme sa kvalitetnim i neobičnim ljudima, ali i sam sa svojim hobijima – ples, fitnes, psihologija, parapsihologija, geografija, hortikultura… Najviše prezire laž, licemerje i nepravdu. Samo kreativan dan je ostvaren dan – parola je kojom se vodi kroz život.

Comments