Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Leto je uveliko u toku, a tropske vrućine su sve češće. Vreme je i da svoju garderobu prilagodite vrućini, da zaboravite na konvencionalnost i malo se opustite. Zbog toga smo kao osnovu svih outfita uzeli bermude koje su apsolutni hit i u kojima će vam sigurno biti prijatno, pa ako nemate mnogo strogog šefa trk u radnju po svoje, a šešir je već godinama ne samo odličan modni detalj već i obavezna zaštita od jakog sunca.

URBANI MORNAR

Mornarski stil vec nekoliko sezona vlada modnom scenom, ali nikad nije bilo više prugica, kanapa i crvene boje nego ovog leta. Neki mornarski detalj je apsolutni must have za svakog modnog sladokusca, a ako imate dilemu kako uklopiti detalje ovog večnog letnjeg hita, mi vam dajemo ideju sa svim onim što možete pronaći u našim prodavnicama.

mornar 2 Fashion moMENts: Vrelo leto u gradu

mornar 11 Fashion moMENts: Vrelo leto u gradu

mornar 31 Fashion moMENts: Vrelo leto u gradu

mornar 41 Fashion moMENts: Vrelo leto u gradu

mornar 51 Fashion moMENts: Vrelo leto u gradu

BULEVARI SAFARI

Još jedan modni trend koji se svakog leta ponovo vraća na velika vrata je safari stil. Ako već ne možete da odete na ekspediciju pravo u Keniju i osetite miris divljine, zabavite se kombinujući garderobu i detalje inspirisane ovim stilom. Bela košulja uz bermudice boje peska ili zemlje su nepogrešiv izbor, a mi vam pomažemo da ovakav outfit detaljima učinite besprekornim.

safari2 Fashion moMENts: Vrelo leto u gradu

safari 6 Fashion moMENts: Vrelo leto u gradu

US Fashion moMENts: Vrelo leto u gradu

US 1 Fashion moMENts: Vrelo leto u graduUS 3 Fashion moMENts: Vrelo leto u gradu

safari 7 Fashion moMENts: Vrelo leto u graduCOLOURS OF BRAZIL

I ne samo Brazila, već i Majamija, Meksika, Kube… Tropske destinacije sve nas mame i zovu u zagrljaj, a dok eventualno sebi ne priuštite neku, doživite je i na vrelom asfaltu vašeg grada noseći smelo boje koktela i tropskog voća na sebi. Verujte, tropska vrućina se lakše i veselije podnosi ako joj se pridružite veselim bojama.

tropic 2 Fashion moMENts: Vrelo leto u gradu

BRAZIL 1 Fashion moMENts: Vrelo leto u graduBRAZIL 2 Fashion moMENts: Vrelo leto u graduBRAZIL 3 Fashion moMENts: Vrelo leto u graduBRAZIL Fashion moMENts: Vrelo leto u gradu

* Bermude se u našim popularnim radnjama kreću od 2,500 do 4,000 RSD, mokasine do 6, 000 RSD, kao i letnje čizmice, dok su espadrile do 3, 000 RSD. Majice na prugice i sa printovima se mogu naći već od 990 RSD, a košulje od 2, 500 do 4, 500 RSD. Šeširi su po 1, 700 RSD, a marame do 2, 500 RSD.


Marko Obradović je student Fakulteta za kulturu i medije. Voli da provodi vreme sa kvalitetnim i neobičnim ljudima, ali i sam sa svojim hobijima – ples, fitnes, psihologija, parapsihologija, geografija, hortikultura… Najviše prezire laž, licemerje i nepravdu. Samo kreativan dan je ostvaren dan – parola je kojom se vodi kroz život.

Editors choice