Advertisement

Samanta Džons i Šarlot Jork – Seks i grad

Kada je reč o modi sa TV-a, ne možemo a da ne pomenemo Keri – ona se nekako podrazumeva. Nemoj pogrešno da nas shvatiš, Kerin jedinstveni stil i opsednutost cipelama je nešto sa čime većina žena može da se poistoveti. Međutim, ovoga puta rešili smo da odobravajuće klimnemo glavom u pravcu njenih najboljih drugarica Samante Džons i Šarlot Jork – jer i ove dame zaslužuju pažnju!

Samanta je svojim hrabrim stilom i stavom postavila temelje danšnjeg #girlboss stava. Iako je uglavnom ostala upamćena po nečemu drugom, Samanta je zapravo fantastično moćna žena – vlasnica PR firme, koja ne zna za odgovor “Ne” i koja je hrabro nosila svoje godine i svoje bossy autfite!

Šarlot, s druge strane, je uvek negovala klasičan, sveden look, inspirisan glamurom starog Holivuda. Moderna diva i dama, često nas je inspirisala, a njenu pink haljinu golih ramena bismo pozajmile bez razmišljanja – ako već ne možemo da je imamo zauvek!

Marni Majkls – Devojke

Komadi koje Marni Majkls iz serije “Devojke” ima u svom garderoberu su manje-više sve ono što bismo mi volele da imamo u našem ormanu iz snova! Njeni ženstveni autfiti sa taman-koliko-treba dozom seksepila je ono što svaka od nas želi da postigne svojim stajlingom. A tek cipele koje nosi… Ako bismo mogle da ih imamo odmah – i sve!

Želiš i sama da se uveriš da u ovim serijama možeš pronaći inspiraciju za svoj stil? Onda je pravi trenutak da se pretplatiš na HBO Go uslugu i da je prvih mesec dana korišćenja isprobaš POTPUNO BESPLATNO! Osim toga, svoje omiljene serije i filmove možeš gledati bilo kad i bilo gde – jer je HBO Go dostupan na svim uređajima – od Smart TV-a do telefona, a pored ovih naslova koje smo izdvojili čeka te preko 4000 sati porgrama! 

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments