Ne možete samo tako da raskinete vezu i da budete OK. Čak i ako ste čekale toliko dugo, da vam se skroz smuči i da osećate olakšanje, vreme koje ste provele u vezi doći će na naplatu. Mora da se pati, mora da se plati, jer je tako čist račun – duga ljubav, prema sebi i prema potencijalnom sledećem partneru. Jer, ono što ne odradite u fazi preboljevanja, naplatićete prvom sledećem, ni krivom ni dužnom, a to je loša karma, koja će opet, naplatiti vama. Prepoznajte se u nekim tipičnim reakcijama, shvatite ih kao faze i odradite ih bez zabušavanja.

Bolje mi je bez njega

To je ono što vam svi govore i u šta sebe ubeđujete, nakon što ste dugo slušali i sebe ubeđivali da će vam biti bolje bez njega. E pa, sad ste bez i trebalo bi da vam je odmah bolje. Sigurno je tako. Možda ste malo utrnuli, pa ne osećate ništa, ali sto posto vam je bolje.

Nedostaje mi kreten

Što sad nije ovde, pa da mu se slatko napozdravljam mile majke, kreten jedan kretenski?! Ta prepucavanja su se obično završavala mahnitim seksom, a to je bio bolji deo veze. Da ste samo mogli da uzmete samo bolji deo veze, eh. I jedan deo vas je već sasvim sentimentalan, razljigavljen i spreman da mu pošalje SMS “kretenu, mrzim te” u nadi da će ga to dovoljno izazvati da dođe, pa da odigrate to napucavanje, dok ne stignete do boljeg dela. Sramota vas je, ali kreten vam nedostaje. Ne kinjite se toliko, pa to je bio jedini oblik ljubavi i nežnosti koji ste tako dugo prepoznavali i prihvatali. Jeste, to je ono zbog čega ste vi kreten, ali to je u redu.

I miss you broken heart girl sleep on road1 Faze koje treba da overite posle raskida
Comments