#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Brend Victoria’s Secret nas svake godine na svojoj godišnjoj reviji, koja će ove godine biti održana 2. decembra u Londonu, oduševi fenomenalnim modelima donjeg veša i kostimima koji nas ostave bez daha.

Tako će čelnici ovog svetski poznatog brenda i ove godine predstaviti fenomenalne kostime, koje će nositi neki od najpopularnijih supermodela na svetu, a koji će biti predstavljeni u šest tema.

Tema koja će otvoriti reviju brenda Victoria’s Secret nosi naziv “Gilded Angels”, druga je “Exotic Traveller”, dok je treća tema “Fary Tale” inspirisana Šekspirovim dramama i bajkama braće Grim. Četvrta tema će nositi naziv “Dream Girl”, dok su peta i šesta tema rezervisane za Pink kolekciju brenda Victoria’s Secret i veliko finale, koje će ove godine nositi naziv “Angel Ball”.

Pogledajte još neke od kostima koje će poznati supermodeli nositi na ovogodišnjoj reviji brenda Victoria’s Secret.

fenomenalni kostimi za reviju brenda victorias secret 1 Fenomenalni kostimi za reviju brenda Victorias Secret fenomenalni kostimi za reviju brenda victorias secret 2 Fenomenalni kostimi za reviju brenda Victorias Secret fenomenalni kostimi za reviju brenda victorias secret 3 Fenomenalni kostimi za reviju brenda Victorias Secret fenomenalni kostimi za reviju brenda victorias secret 4 Fenomenalni kostimi za reviju brenda Victorias Secret fenomenalni kostimi za reviju brenda victorias secret 5 Fenomenalni kostimi za reviju brenda Victorias Secret fenomenalni kostimi za reviju brenda victorias secret 6 Fenomenalni kostimi za reviju brenda Victorias Secret

Jasna Đorđević

Editors choice