Najpoznatiji beogradski hoteli, restorani i poslastičari ukrstiće svoje znanje na ovom prestižnom i jedinstvenom takmičenju koje će se održati u ”Gastromag Professional” hali. Takmičenje poslastičara će ocenjivati svetska zvezda poslastičarstva Martin Chiffers (UK), predsednik Britanskog pastry tima, “Martin Chiffers”, Gary Filbey predsednik Svetske asocijacije master šefova iz Londona, kao i ostali elitni eksperti poslastičarstva. Umešnost, znanje, kreativnost i želja za pobedom su parametri koji će odlučiti koji će hotel poneti titulu “najbolji hotelski desert”, kao i koji će restoran poneti titulu “najbolji restoranski desert”.

Martine Chiffers Posetite jedinstveni festival i provedeti svoj najslađi vikend u Beogradu

Posebnu draž i neizvesnost takmičenju doprineće kategorija “Black Box” u kojoj je takmičarski desert strogo čuvana tajna, a namirnice daju organizatori. Nijedna druga namirnica van “Black Box”-a ne sme da se upotrebi za spremanje deserta.

Slatka pijaca – “I Love My Candy” pružiće vam nesvakidašnji doživljaj sveta slatkiša i sokova. Mnogobrojni domaći i strani izlagači potrudiće se da zakoračite u slatki svet, i ponude vam svoje ukusne proizvode.

Bulevar osveženja – zakoračite u novu dimenziju! Ponudićemo vam pravo uživanje uz mnogobrojne sladolede, sokove, hiljade vrsta raznih poslastica, domaćih kolača po recepturama naših baka! Jedinstveni ukusi i mirisi učiniće vašu šetnju bulevarom osveženja nezaboravnom atrakcijom.

Dečija kreativna radionica vam nudi bogat program za mališane: animatore, školu kuvanja, pravljenje malih poslastica , pizza i ostalih đakonija, predavanja o zdravoj hrani, školice sporta, razne nagradne igre i muzičke radionice.

i love my candy Posetite jedinstveni festival i provedeti svoj najslađi vikend u Beogradu

U saradnji sa Diplomatskom asocijacijom Srbije, pridružiće nam se ambasadori stranih zemalja i njihova deca, koja će direktno učestvovati u programu. Program vodi Bojana Roljić.

Očekivana trodnevna poseta je preko 30.000 ljudi. Izložbeni prostor biće pokriven sa luksuznim KT šatorima koji su opremljeni sa najmodernijom opremom potrebnom za izlagenje i čuvanje proizvoda.

Na festivalu će se predstaviti proizvođači i distributeri iz oblasti konditorske industrije iz zemlje i inostranstva, proizvodjači sokova, opreme za poslastičarstvo i pekarstvo i predstavnici poslastičarske industrije.

Beogradski festival slatkiša “I Love My Candy” biće humanitarnog karaktera.

Voditelji festivala su Dejan Pantelić i Irena Karaklajić.

Za dodatne informacije posetite Facebook stranicu festivala.

Comments