10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Ovo je film koji pogledam svaki put kada zaboravim šta znači voleti i na šta je žena spremna da se uveri u ljubav svog dragog. Željni ste filma od kog zastaje dah i jeza vas obuzme. Onda je ovo prava stvar. Psihološki triler koji u prvi plan ističe ljubomoru devojke, koja nesigurna u ljubav svog verenika čini glupi potez koji uništava živote više ljudi. Adrian, dirigent i novi direktor Simfonijskog orkestra u Bogoti. Zajedno sa svojom devojkom Belen seli se kako bi očuvao i svoj profesionalni i lični život, a njihova ljubav i dalje napredovala.

Slika 121 Film nedelje: “Druga strana meseca”

Par koji je u ovoj ljubavnoj igri izgubio

Film počinje tako što on gleda video poruku koju je njegova devojka Belen snimila i ostavila mu, a zatim ga napustila. U poruci kaže: “Zdravo, Adri. Nije lako. Nemam dovoljno snage da ti to kažem u lice. Možda je to zato da bismo izbegli beskorisnu svađu. Odlazim. Mnogo te volim… ali, ovako se dalje ne može. Molim te, nemoj da me tražiš i nemoj da me mrziš.”

I to je bio kraj video snimka, ali i početak filma koji tek počinje. On odlazi u bar obuzet tugom i osećajem krivice. Tu upoznaje slatku konobaricu Fabijanu i te noći započinje odnose sa njom, koji su usput praćeni velikom strašću, što će mu pomoći da zaboravi Belen. Ipak, kako odnos napreduje Fabijana počinje da postavlja pitanja o njenom misterioznom nestanku. Na kraju ona i otkriva gde je otišla Belen i zato se rešava da dirigenta zadrži za sebe. Jeste otišla, ali ne daleko. Ne fizički daleko. Bila je tu, u istoj kući gde je on doveo drugu. Ubrzo posle shvativši da je dirigent neveran i da postoji i treća, odlučuje da otkrije gde je njegova verenica. U tom pokušaju, sama upada u zamku. Jer, Belen je bila u kući iza zidova i stakla, posmatrajući šta njen voljeni radi. Bez hrane, vode, svetlosti. Na kraju Belen i Fabijana menjaju uloge. Sad je Fabijana ta koja je zarobljena, a Adrijan… on ostaje sam.

Izvor fotografija: filmaffinity.com


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Editors choice