Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

“Šetnja za pamćenje” (A Walk to Remember) je dirljiva ljubavna priča američkog pisca Nikolasa Sparksa (Nicholas Sparks) o devojci koja je bila gotovo neprimetna, ali uspeva da privuče pažnju najpopularnijeg momka u školi. Još jedna romantična drama našla je put do filmskog platna i, pod rediteljskom palicom Adama Šankmena (Adam Shankman), postigla ogroman uspeh. Mlada glumica i pop pevačica Mendi Mur (Mandy Moore), koja tumači lik povučene devojke Džejmi (Jamie), dobila je MTV nagradu za najbolju žensku ulogu. Pored nje, glavnu ulogu tumači mladi Šejn Vest (Shane West), kao buntovni momak Landon (Landon Rollins Carter).

slika 1 a walk to remember Film nedelje: “Šetnja za pamćenje”

Ona je prihvatila svaki deo mene, i nikada nije tražila da se menjam, a promenila me

Priča koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Počinje jedne večeri na jezeru, kada nekoliko pijanih školaraca odluči da se grubo našali sa prijateljem. Nesrećni mladić, nemarom prijatelja, pada u jezero, povređen. Pod uticajem alkohola, mladić uspaničeno beži od policije, i na veliko zadovoljstvo njegove majke, prisiljen je na dobrotvorni rad. Kada krene sa napornim radom, za oko mu zapada skromna i povučena devojka Džejmi (Jamie Elizabeth Sullivan). Džejmi je sušta suprotnost popularnom mladiću Landonu. Miljenik je mnogih devojka u školi i glavni je u društvu. Ona je romantična i neupadljiva kći protestantskog sveštenika, koja ne drži do spoljašnjeg izgleda i koju često ismevaju. Landonova naklonost izaziva još podsmevanja njegovih drugova.

Premda nije želela da se upušta u vezu ni sa kim, Džejmi shvata da je ipak privlači ovaj buntovni mladić. Za vrlo kratko vreme uspela je da ga promeni, da promeni njegov pogled na svet. Ono što je slomilo njegovo srce je to što je otišla od njega. Zauvek. Bolovala je od leukemije i za nju nije bilo leka.


Aleksandra Dejanović je studentkinja novinarstva, uvek nasmejana i pozitivna. Obožava kafenisanje sa prijateljima i čvrsto veruje da se sve dešava sa razlogom.

Editors choice